Aykrm hi vis vis חולצת Ansi Class 3 V צוואר בטיחות רפלקטיבית חולצות נראות גבוהה

100% פוליאסטר. משוך את הסגירה. שטיפת מכונות. ✅ ציפור- סרוג עיניים : 100% מבד כוח פוליאסטר פיתח לחות הוא רך מאוד, קל משקל, סופג ומכביסה היטב, שומר על יבש ונוח. ✅ הסמכה : עמידה מלאה בתקני הבטיחות של ANSI/ ISEA Class 3, חולצת T בטיחות רפלקטיבית גבוהה זו מסווגת כעסוקתית לשימושים בכבישים. ✅ כיסוי רפלקטיבי של 360 מעלות : 2 אינץ 'רצועות רפלקטיביות שומרות עלייך לגלוי בשעות היום ובלילה כאחד. בטיחות בטיחות : בד צבעוני גבוה ויצבי ניאון וקלטות רפלקטיביות לסביבות עבודה נמוכות ומעורפלות. ✅ כיס חזה עמיד גדול מספיק כדי להחזיק מזהה, פנקס, עטים, מפתחות, כלים קטנים, סיגריה!. ✅ חלק לכל אתר בנייה / עבודה, מחסן (בפנים או בחוץ) בו נדרשת תאימות ANSI ו- OSHA. אידיאלי לחברה או לאדם הזקוקים לבטיחות אך רוצים מוצר וסגנון PPE פרימיום. נהדר לשדות תעופה של FAA, TSA, מדידות, גינון, מספנות, הובלות, בדיקת אתרים, שיפוצים, בתי ספר, אבטחה, תנועת כבישים בכבישים, הנדסה, עיריות, צוותי חירום, חניונים, מרכזי הגשמה, מחסנים ועוד רבים. והכי מסוגנן.