אימון ג'ולה 3 כדורי טניס שולחן כוכבים בתוך 15 שולחן -שולחן טניס שולחן מקורה MDF מקורה

ג'ולה - מותג טניס שולחן מקצועי שנאמן במשך 60 שנים פלוס : הושק בשנות החמישים, ג'ולה הייתה נותנת החסות הגאה של הטורנירים הגדולים בעולם, כולל האולימפיאדה, אליפות העולם וארה"ב פתוחה. ציוד המיועד לכל הרמות. איכות ועמידות מעולה : מיוצרים לתחרות מתקדמת, כדורי פינג פינג פינג פינג של 40 פלוס מ"מ הם אידיאליים לשרת את האס הראשון שלך או להכות את זוכה המשחק מעבר ליריב שלך כשחקן מקצועי או בחדר המשחקים המשפחתי. גודל ויסות ITTF ומשקל : עובי רשמי של .86 מ"מ ומשקל טורניר של 2.7 גרם ורוחב הרגולציה של 40 פלוס מילימטר מבטיח קפיצה עקבית, עמידות, יותר כוח, ספין נהדר ושליטה. ציוד טניס שולחן לילדים ומבוגרים. ביצועים ללא תחרות : כדורי תרגול טניס שולחן אלה מצוינים לתרגול משרתים, מכה נגד הכשרה רב-כדור, למועדונים, בתי ספר, מרכזי בילוי, אתרי נופש, ומאמני רובוט פינג פונג או מכונות שרת אוטומטיות. ג'ולה - מותג טניס שולחן אולימפי מהימן במשך 60+ שנים : הושק בשנות החמישים, ג'ולה הייתה נותנת החסות הגאה של הטורנירים הגדולים בעולם, כולל האולימפיאדה, אליפות העולם וארה"ב פתוחה. ציוד המיועד לכל הרמות. 15 מ"מ איכות טורניר משטח MDF בבית : שולחן הטניס של ג'ולה בתוך שולחן שולחן הוא שולחן תחרות, גודל ויסות שולחן פינג פונג מקורה, מושלם למשחק בבית, במשרד או במרכז הבילוי שלך. הרכבה קלה ומהירה : הגדר שולחן טניס שולחן בעל ביצועים עליונים זה בערך 10 דקות מחוץ לקופסה. לסט ויסות כיתת הטורניר בגודל 72 אינץ 'פינג פונג נטו יש מערכת מהדק נוחה לחיבור במהירות והסרה מהשולחן. אחסון בטוח, נייד וקומפקטי : 2 חצאים וגלגלים וגלגלים הניתנים לגלגלים הופכים את שולחן הפינג הזה קל לקל לקיומ מגלגלים ונעה כשלא בשימוש. אינו כולל משוטות פינג פונג. ג'ולה - מותג טניס שולחן מקצועי שנאמן במשך 60 שנים פלוס : הושק בשנות החמישים, ג'ולה הייתה נותנת החסות הגאה של הטורנירים הגדולים בעולם, כולל האולימפיאדה, אליפות העולם וארה"ב פתוחה. ציוד המיועד לכל הרמות. ג'ולה - מותג טניס שולחן מקצועי שנאמן במשך 60 שנים פלוס : הושק בשנות החמישים, ג'ולה הייתה נותנת החסות הגאה של הטורנירים הגדולים בעולם, כולל האולימפיאדה, אליפות העולם וארה"ב פתוחה. ציוד המיועד לכל הרמות.