כביסה מתקפל סל כביסת, חבילה של 2-גדול קיבולת קיר תליית שטח חיסכון מתקפל אחסון מיכל ארגונית

[מפרט] קבל סט של שני (פי 2)סלי כביסה תלויים על קיר מתקפלים, אחד בגודל גדול בגודל 16" איקס 14" איקס 10" ואחד בגודל קטן בגודל 12" איקס 11" איקס 7", כל אחד מצויד בידית נשיאה נוחה. הסל הגדול יותר יכול להכיל עד 35 ליטר (9 ליטר) ואילו הקטן יותר יכול להכיל עד 15 ליטר (4 ליטר) כביסה. [חומרים] בעל מבנה פרימיום לסביבה ידידותי פוליפרופילן חומר תרמופלסטיים אלסטומרים, זה כביסה סל מתגאה של בטיחות וקיימות. זה נועד להיות יציב ולשבור עמיד, להבטיח שלה אריכות ימים. [מתקפל קיר-תליית עיצוב] את מתקפל עיצוב מאפשר לך בקלות לקפל אותם או אפילו לאחסן אותם משם כאשר אינו בשימוש, ביצוע זה שמירת מקום פתרון. [היגיינה עיצוב] סלים אלה הם פשוט לשטוף או נקי, שלהם מרובה אוורור חורים לעזור למנוע ריחות לא נעימים משתהה על בגדים מלוכלכים. [תכליתי] את תכליתי עיצוב של אלה קיר-סלים תלויים הופך אותם אידיאלי לאחסון בכל אזור של הבית שלך. מפרטים קבל סט של שני (פי 2)סלי כביסה תלויים על קיר מתקפלים, אחד בגודל גדול בגודל 16" איקס 14" איקס 10" ואחד בגודל קטן בגודל 12" איקס 11" איקס 7", כל אחד מצויד בידית נשיאה נוחה. הסל הגדול יותר יכול להכיל עד 35 ליטר (9 ליטר) ואילו הקטן יותר יכול להכיל עד 15 ליטר (4 ליטר) כביסה. * חומרים בעלי מבנה פרימיום ידידותי לסביבה פוליפרופילן חומר תרמופלסטיים אלסטומרים, זה כביסה סל מתגאה של בטיחות וקיימות. זה נועד להיות יציב ולשבור עמיד, להבטיח שלה אריכות ימים. * מתקפל קיר-תליית עיצוב את מתקפל עיצוב מאפשר לך בקלות לקפל אותם או אפילו לאחסן אותם משם כאשר אינו בשימוש, ביצוע זה שמירת מקום פתרון. * היגיינה עיצוב סלים אלה הם פשוט לשטוף או נקי, שלהם מרובה אוורור חורים לעזור למנוע ריחות לא נעימים משתהה על בגדים מלוכלכים. * תכליתי את תכליתי עיצוב של אלה קיר-סלים תלויים הופך אותם אידיאלי לאחסון בכל אזור של הבית שלך.