תיק נשיאה קשיח של זנאצ ' ה תואם לסדרת אקס-בוקס, תיק נסיעות מגן מחזיק קונסולה של סדרת אקס-בוקס, בקרים

[מיועד ל אקס בוקס סדרה איקס] : תואם רק עם חדש אקס בוקס סדרה איקס ומקורי אקס בוקס בקרים אלחוטיים, לא תואם עם אחרים אקס בוקס גרסאות או עלית בקרים. [קיבולת] : המקרה יכול להחזיק אקס בוקס סדרת אקס קונסולה, עד 2 בקרים אלחוטיים. כבלי חשמל וכמה אביזרים אחרים. [הגנה מסביב] : המארז עם מעטפת קשה ותאי פנים בהתאמה אישית נהדר להגנה על אקס בוקס ואביזרים בעת הובלה. שלא כמו אחרים רך קצף מוסיף, את תאים של המקרה שלנו יכול לספק מספיק תמיכה כדי כבד קונסולת ובקרים, הכל מאורגן וקבוע בעמדה שלהם בכל מצב, באותו זמן, את תאים יכול לכופף קל לספוג זעזועים ולחצים אחרים. [מחולק אביזרי חדר] : את אביזרי חדר מחולקים על ידי כיסוי, וזה יכול להיות קבוע על ידי סקוטש, אין סיכון של שריטות עם קונסולת או בקרים. [נסיעות ידידותי] : המקרה מגיע עם ידית חזקה רצועת הכתף, הם נוחים להובלה, ועמיד מספיק כדי להחזיק את כל כבד סדרת אקס בוקס מערכת.