Owltree משודרג מארז הנשיאה לסיפון קיטור, מתאם חשמל, כבל טעינה, מזח, כרטיסי SD, כובעי אחיז

【תיק נשיאה לסיפון קיטור】 מארז נשיאת Owltree מיועד במיוחד לסיפון קיטור ואביזרים, המספק הגנה בטוחה יומית, יציבה ועמידה. זה יהפוך את האחסון והנסיעות לקלות ונוחות יותר. 【שטח אחסון גדול】 המקרה מתאים לקונסולת סיפון קיטור עם מארז מגן, מתאם AC, כבל טעינה, טעינה מזח (גודל 5*12 ס"מ), כרטיסי אחסון SD, אביזרי כובעי אחיזת אגודל וכו '. אתה יכול לקחת את סיפון הקיטור והאביזרים שלך בכל מקום. 【הגנה מרובה】 מעטפת מארז הנשיאה עשויה מחומר הנדסי עמיד בעל השפעה גבוהה, היא עמידה יותר וחזקה יותר, עם היכולות של עמיד למים, נגד טיפות, אנטי-נעליים ואנטי דחיסה. הפנימיות משתמשות בספוג EVA + צפיפות גבוהה כדי להתנגד לשחזור חיצוני, ומונעים למעשה התנגשויות, נפילות ושריטות. לאחסון סיפון הקיטור יש מרחבי אחסון עצמאיים מרובים כדי להימנע מאביזרים שמתנגשים זה בזה. Anti-Slip ידית ונעילת בטיחות】 הידית היא עיצוב נגד החלקה, נוח יותר להחזקה. והמנעול הוא תכנון מיוחד, הוא יכול למנוע נעילה מקרית. 【הערה】 כולל רק מארז נשיאה, אל תכלול קונסולות ואביזרים משחקים. 【תיק נשיאה לסיפון קיטור】 מארז נשיאת Owltree מיועד במיוחד לסיפון קיטור ואביזרים, המספק הגנה בטוחה יומית, יציבה ועמידה. זה יהפוך את האחסון והנסיעות לקלות ונוחות יותר. 【שטח אחסון גדול】 המקרה מתאים לקונסולת סיפון קיטור עם מארז מגן, מתאם AC, כבל טעינה, טעינה מזח (גודל 5*12 ס"מ), כרטיסי אחסון SD, אביזרי כובעי אחיזת אגודל וכו '. אתה יכול לקחת את סיפון הקיטור והאביזרים שלך בכל מקום. 【הגנה מרובה】 מעטפת מארז הנשיאה עשויה מחומר הנדסי עמיד בעל השפעה גבוהה, היא עמידה יותר וחזקה יותר, עם היכולות של עמיד למים, נגד טיפות, אנטי-נעליים ואנטי דחיסה. הפנימיות משתמשות בספוג EVA + צפיפות גבוהה כדי להתנגד לשחזור חיצוני, ומונעים למעשה התנגשויות, נפילות ושריטות. לאחסון סיפון הקיטור יש מרחבי אחסון עצמאיים מרובים כדי להימנע מאביזרים שמתנגשים זה בזה. Anti-Slip ידית ונעילת בטיחות】 הידית היא עיצוב נגד החלקה, נוח יותר להחזקה. והמנעול הוא תכנון מיוחד, הוא יכול למנוע נעילה מקרית. 【הערה】 כולל רק מארז נשיאה, אל תכלול קונסולות ואביזרים משחקים.