Deadeyevr Pransihilator 2 - VR פחמן מגנטי מתאם רובה מתאם מניות בקרת קובץ מצורף למציאות מדומה

ישבון מודפס תלת -ממדי תלת -ממדי : כולל ישבן מעוצב בהתאמה אישית למשחקי FPS אופטימליים. מגנטים של ניאודימיום בעוצמה גבוהה : למחלה יש כוסות בקר מגנטיות נשלפות, כך שתוכלו לירות, לטעון מחדש, סיבובים תאיים ולזרוק רימונים בקלות. ניתן להתאמה לחלוטין : ניתן להתאים את אורך המלאי של המלאי, גובה המלאי, עמדות היד וזוויות הבקר. מלאי נשלף : עם סיבוב בורג אגודל, ניתן להסיר את קצה הישבן של מתאם הרובה. תואם ל- Oculus Quest 1, Quest 2, Rift S ו- Reverb G2. ישבון מודפס תלת -ממדי תלת -ממדי : כולל ישבן מעוצב בהתאמה אישית למשחקי FPS אופטימליים. מגנטים של ניאודימיום בעוצמה גבוהה : למחלה יש כוסות בקר מגנטיות נשלפות, כך שתוכלו לירות, לטעון מחדש, סיבובים תאיים ולזרוק רימונים בקלות. ניתן להתאמה לחלוטין : ניתן להתאים את אורך המלאי של המלאי, גובה המלאי, עמדות היד וזוויות הבקר. מלאי נשלף : עם סיבוב בורג אגודל, ניתן להסיר את קצה הישבן של מתאם הרובה. תואם ל- Oculus Quest 1, Quest 2, Rift S ו- Reverb G2. מחזיר Deadeyevr הוא פיתרון מלאי הרובה האולטימטיבי של VR. הוא כולל גימור סיבי פחמן מלוטש, תקעי בקר מגנטיים כפולים, הגדרה מודולרית לחלוטין, וישבן מודפס בתלת מימד תלת -ממדי. התחרות שלך לא תדע מה פגע בהם.