אוזניות גיימינג ומשטח קירור למחשב נייד

[סראונד 3 ד נקה] סראונד 3 ד נקה הפעלה פליז, דיוק גבוה של הנהג 50 מ מ בידוד רעש הסביבה מרהיב מספק לך רמה משודרגת של חוויית שמע. לעולם אל תחמיץ שום צליל לפעולה מהירה במשחקים. [תמיכה בהתקנים מרובים] תואם עם מחשב נייד מחשב נייד מחשב שולחני מחשב נייד מחשב נייד מחשב נייד מחשב נייד מחשב נייד מחשב נייד וכו'. הערה : את ספליטר עבור מיקרופון ואודיו כלול. אבל המתאם לגרסה הישנה של אקס בוקס אינו כלול. אוזניות המשחקים עם אפקט תאורה מרתק של קשת קשת (תלת מימדי פולטת אור משני צדי האוזן ושני צינורות פולטות אור על סרט הראש) נועד להדגיש את אווירת המשחקים שלך. מושלם גיימר מתנות עבור המשפחה שלך וחברים. [מיקרופון מתכוונן לכל כיוון] המיקרופון המתכוונן המשולב מרים ומשלוחים צליל באיכות גבוהה עם תכונות ביטול הרעשים המובחרות שלו. מתגי המיקרופון נמצאים מאחורי הצד השמאלי של האוזניות כדי להפעיל/לכבות את המיקרופון בקלות. [נוח ונוח] לנשימה בד מחממי אוזני עם רך זיכרון קצף, קל משקל & אוטומטי-סרט מתכוונן, שניהם נועדו נוחות משלוח שלך אוזן וראש. עבור זה משחקי אוזניות, תקע ולשחק, אין נהג הוא צורך.