16 צבעים שינוי הקרנה הוביל לילה אור, 180 תואר סיבוב שקיעת הקרנת מנורת לצילום, בית מסיבת סלון חדר שינה

מקרן מנורת שקיעה. שלט רחוק. כבל טעינה. מדריך למשתמשים. אנו מספקים כבל יו אס בי 1.5 מטר עם מתג. מקבל ההייטק סביר מעודכן גרסה שקיעה קשת מנורה. שלנו שקיעת מנורת הקרנה מגיע עם מרחוק, אתה יכול באופן חופשי לשנות 16 צבעים, להתאים בהירות. שלנו מנורת ראש ניתן לסובב 180 מעלות במקום 90 מעלות, אתה יכול יש יותר אפשרויות עבור התאמת זווית. מתנה הטובה ביותר עבור הילדים, בנות, נשים, אוהבי וכל מי רוצה לשמור קשת או שקיעה על ידי הצד שלהם. - זה שקיעה פרויקט אור מאפשר לך יש רומנטי מודרני תחושה, חם ונעים אווירה בשבילך ולמשפחתך, ואיכות החיים. להביא אושר ויפה ניסיון למשפחה וילדים. 180 מעלות לסובב * - את ראש של שקיעת אור הוא עשוי אלומיניום, אשר יש פיזור חום טוב.שלנו מנורת ראש ניתן לסובב 180 מעלות במקום 90 מעלות, אתה יכול יש יותר אפשרויות עבור התאמת זווית.אנו מספקים כבל יו אס בי 59 אינץ'עם מתג, ניתן להשתמש בו עם ספק כוח של 5 וולט 5 וואט. הערה : אנחנו לא מספקים אספקת חשמל. *קל לשימוש * - שלנו שקיעת מנורת הקרנה מגיע עם מרחוק, אתה יכול באופן חופשי לשנות 16 צבעים, להתאים בהירות. מסתובב ומרגש את אור יכול להתאים את גודל וצורה של הילה של מקרן אור.ככל שהמרחק רחוק יותר, כך ההקרנה הגדולה יותר שניתן להקרין על הקיר או התקרה. *שימוש רב תכליתי * - את רך ונוח אור הוא לא מסנוור, מביא לך תחושה של מזדמן ומרגיע.מתאים מקורה ירי, ילדים של חדרי שינה,חדרי מגורים,מסיבות,יום הולדת קישוטים, קישוטי חתונה. - 100% שביעות רצון-כל המוצרים שלנו נבדקים עבור תקני האיכות והבטיחות הגבוהים ביותר.אנו מספקים החזרים והחזרות מלאים אם יש בעיה כלשהי לאחר קבלת המוצר.