2 חתיכה תלבושות עבור נשים קיץ מזדמן מכנסיים קצרים סט חולצה וגוף מכנסיים רצים אימונית ספורט סט

יד לשטוף או מכונה לשטוף במים קרים, לא אקונומיקה, לשטוף בנפרד. פוליאסטר וכותנה. משוך בסגירה. יד לשטוף בלבד. חומר משובח כולל סטים קצרים של אופנוענים לנשים 2 תלבושות עשויות פוליאסטר וכותנה. הבד הוא מאוד רך, נמתח ונוחות יחד עם ספיגת זיעה ולחות הפתילה יכולות, אשר להפוך אותו אור ואידיאלי עבור קיץ מזג אוויר. מאפיינים : מכנסיים קצרים של חולצת אימונית סט בגדי ספורט רצים, צוואר צוות, קריקטורה מגניבה מודפסת, התאמה דקה, חולצת טריקו עם שרוול קצר, מכנסיים חמים של גוף ספורט, סט בגדי ספורט רצים סקסי 2 חלקים. אירועים : מתאים מזדמן, חג, אימון, ספורט, לילה בחוץ, טרקלין, יומי, מועדון, פעילות גופנית, כושר, חיצוני, מסיבת ופעילויות אחרות. זה כל כך קל זוג עם נעלי ספורט, נעלי ספורט, חוף שמש כובע וסנדלים לאירוע מזדמן. אופנה קריקטורה שתי חתיכה תלבושות סט גורם לך להיראות אופנתי וסקסי. אתה יכול ללבוש את זה לא משנה בחדר כושר או בחיי היומיום. אנא עיין גודל תרשים בתמונות או בתיאור מוצר כלהלן לפני הקנייה כדי להבטיח בכושר נהדר, תודה.