גדול 71 איקס 43 סינקו דה מאיו באנר, צבעוני סינקו דה מאיו חזרה זרוק, בברכה פיאסטה חזרה זרוק עבור סינקו

? מה תקבל : שלנו סינקו דה מאיו ספקי צד כולל 1 מחשב סינקו דה מאיו רקע 3 גיליונות של דבק נקודה. וגודל הבאנר של סינקו דה מאיו הוא 71 על 43 אינץ ' (180 ס מ*110 ס מ), בגודל גדול לקישוט חדרים, חדרי שינה, בתים, גנים, חצרות, בחוץ, בפנים, פגישות, פעילויות. ? בחירה טובה מקסיקני פיאסטה המפלגה קישוטים : שלנו סינקו דה מאיו מסיבת קישוטי באנר תכונה נושא של מקסיקני פיאסטה, מודפס עם גדול "בברכה פיאסטה" מילות, הלמה, טאקו, קקטוס, צ ' ילי, גיטרה, מראקות, סומבררו, אבוקדו, גמדים, אחרים מקסיקני פסטיבל אלמנטים.יצירת חזק 5 דה מאיו קישוטי מסיבת אווירה. ? הזדמנויות מתאימות : שלנו מקסיקני פיאסטה רקע הוא אידיאלי עבור סינקו דה מאיו ספקי צד, סינקו דה מאיו המפלגה קישוטים, 5 דה מאיו קישוטים, ומקסיקני פיאסטה המפלגה קישוטים, ויהפוך את המפלגה שלך יותר מרשים. ? עמיד & לשימוש חוזר : את מקסיקני פיאסטה באנר הוא עשוי ויניל, קל משקל, עמיד ויציב, ולא רעיוני מט, אתה יכול לקפל אותו כדי להיות קל לאחסון לשימוש בפעם הבא לאחר שימוש. ? 100% שביעות רצון מובטח : אנחנו תמיד לשים את לקוחות כמו אלוהים כמו המטרה שלנו. שלנו משלוח מהיר ואיכות טובה יגרום לך מרוצה, אם אתה לא מרוצה עם הרכישה שלך, אנא אל תהסס לפנות אלינו, אנחנו ננסה כמיטב יכולתנו כדי לפתור את הבעיה, את השירות הטוב ביותר רק מסופק על ידי טיניט. מושלם עבור פיאסטה רקע למסיבה, סינקו דה מאיו באנר קישוטים, סינקו דה מאיו קישוטים למסיבה, סינקו דה מאיו המפלגה באנר, סינקו דה מאיו ספקי צד, 5 דה מאיו קישוטים, סינקו דה מאיו תליית קישוטים, פיאסטה המפלגה קישוטים, מקסיקני המפלגה קישוטים, פונדוס פארה קישוט דה פיאסטאס. 1. לשטוף בעדינות ביד במים קרים. 2. אין לשטוף עם מים חמים מעל 60. יבש רק בצל. 3. מכונת לשטוף במים קרים עם עדין זרימת. 4. לא להלבין.