6 חתיכות מקסיקני פיאסטה נושא מסיבת בלוני מקסיקני טאקו הלמה קקטוס ג ' מבו מיילר רדיד בלוני מקסיקני פיאסטה

יפה וחדשני עיצוב : אלה מקסיקני פיאסטה נושאים בלוני מעוצבים בצורות שונות כמו קקטוס, לאמה וטאקו, הם חמוד ואופנתי כדי למשוך אנשים של תשומת לב במבט חטוף, ביצוע שלך מקסיקני מסיבות נושא יותר מרשים. אטום באופן אוטומטי : אלה אלומיניום רדיד בלוני נועדו להיות אטום באופן אוטומטי לאחר אינפלציה, אשר באמת חוסך זמן ואנרגיה, והופך אותו נוח לך כדי לקשט שלך פיאסטה המפלגה. כמות מספקת : יש 6 ג ' מבו מקסיקני חג נושאים בלונים, כולל 2 קקטוס רדיד בלונים, 2 הלמה רדיד בלוני 2 טאקו רדיד בלונים, מספיק כדי לענות על שלך קישוט הצרכים עבור מקסיקני התקף פיאסטה מסיבות. קל לשימוש : אלה ג 'מבו מקסיקני מסיבת בלוני הם עמיד וקל משקל, מתאים למסיבות פנימיות וחיצוניות, כך שאתה יכול לתלות אותם על מדרגות, מסדרונות, אח, עצים, גנים, וכו'. או להדביק אותם על קירות ודלתות; אלה חמוד פיאסטה בלוני יכול גם להיות מתאים עם אחרים ספקי צד כדי להפוך את המפלגה שלך יותר מעניין וצבעוני. עמיד חומר : בלונים אלה עשויים עמיד אלומיניום רדיד חומר, הם לא רק לשימוש חוזר ומתקפל, אבל גם קל לאחסון ללא תופס הרבה מקום, נוח הבא מסיבות או אירועים.