20 אריזה 22 אינץ

עשוי סכל אלומיניום באיכות גבוהה. אופטימיזציה של חומר טוב הופך את פני השטח לחלקים ומוארים נוכחים כמו מראה. איטום עצמי : בלון נייר הכסף של נייר הכסף יכול לחותם את עצמו לאחר התנפחות ללא הפעלה נוספת. חוץ מזה, ניתן להשתמש שוב ושוב. אירוע : מתאים לכל המסיבה כמו מסיבת יום הולדת, חתונה, חג מולד, יום נישואין, מועדון ריקודים, רווקות מקלחת לתינוקות וכו '. גודל : 22 "/56 ס"מ, בלון נייר כסף דיסקו. ניתן לנפח את בלון צורת הדיסקו על ידי אוויר או הליום כרצונך לכל אירוע. עשוי מכסף אלומיניום איכותי. חותם עצמי לאחר התנפח ללא הפעלה נוספת. חוץ מזה, ניתן להשתמש שוב ושוב. בלון נייר כסף. בטוח לשימוש בכל הזדמנות. אספקת מסיבות איכותית פרימיום : בלון צורת דיסקו אלה יכול להיות מנופח באוויר או בהליום כרצונך לכל אירוע. חגגו את האירוע או האירוע המיוחד שלכם עם הבלונים הללו שגורמים למסיבה מייד להתעורר לחיים. בלוני נייר כסף אלה יוצרים זרי בלון מהנים וחגיגיים כקישוטים למסיבות קלות שמשפיעות משמעותית! 16 "4 D דיסקו בלון עגול, גודל מטוס 62.5 ס"מ (24.5" Å *28.5 ס"מ (11.2 "an גודל מנופח : 22" x 22 "סה"כ 20 חבילות דיסקו מפלגת בלונים אזהרה : הם רגישים לחום קיצוני ואור שמש. *אזהרה : סכנת חנק : ילדים מתחת לגיל 8 עשויים להיות חנק או נחנק על בלונים לא מנופחים או שבורים. חובה פיקוח למבוגרים. שמור על בלונים לא מנופחים מילדים.