מסיבת זהב רדיד בלוני מספר 2, 42 אינץ

מספר בלונים, 2 בלון, מספר 2 בלון, זהב 2 בלון. חבילה כוללת : מספר 2 בלונים. שני בלון, עשוי רדיד אלומיניום, מנופח עם הליום או אוויר(אוויר יכול לא לצוף), שימוש קש או משאבת אוויר. בלון 2 הוא מושלם עבור מסיבת קישוט, עבור ילד של 2 יום הולדת או ראשון יום נישואים, חתונה, מקלחת כלה, תינוק, סיום, מסיבת יום הולדת קישוטי. בלון 2, בלון נייר כסף, לשימוש חוזר, השתמש בקש לבלונים מנופחים. זהב רדיד מספר 2 בלונים, קישוטים נהדרים עבור מסיבת יום הולדת קישוטים. תכונות : עשוי רדיד אלומיניום,בטוח ולא רעיל לצוף עם הליום לשימוש חוזר,להשתמש קש כדי מנוכה בלונים חבילה : מספר 2 בלוני מספר 2 בלון הוא עצמי איטום, כאשר האינפלציה הושלם, נא לשים את חותמות לצבוט שטוח, את בלון מגיע באופן אוטומטי איטום דבק מושלם עבור : מסיבת קישוטי מרכזי. אבזרי תמונה לצילומים. שימוש חוזר מספר פעמים עבור מגוון רחב של אירועים. נצחון המפלגה דקור לזכייה במקום הראשון אזהרה : חנק מפגע - ילדים מתחת לגיל 8 שנים. יכול להיחנק או להיחנק על בלונים לא מנופחים או שבורים. פיקוח הורים נדרש. אודות מסיבה מסיבה היא חברה המתמחה באספקת אירועים ומסיבות, קנלדס, בלון נייר כסף מיילר, בלוני מספר, בלוני קונפטי, בלון לטקס, באנר יום הולדת, סרטים, שקיות נייר, כיסוי שולחן, יום הולדת, חתונה, מקלחת לתינוק, קישוטי מסיבת חגיגות. אנו עוסקים בפיתוח מוצרים יצירתיים עבורך והופכים את המסיבה שלך למהנה יותר. אנו שואפים להפוך את המפלגה שלך סופר חמוד קלאסה ויפה. עבור יותר ספקי צד אנא חיפוש "מסיבה". ערכו מסיבה סופר חמודה.