קש קיר רכוב 304 נירוסטה מגנטי סכין מחזיק כפול בר קל אחסון סכין מתלה רצועת עבור מטבח תשמיש

מחזיק סכינים באופן מאובטח : ארבעה סופר חזק מגנטים יהיה להחזיק שלך מטבח סכיני באופן מאובטח תוך מתן לך מהיר וקל שחרור כאשר אתה מוכן לבשל. ארגון : נקה שטח דלפק יקר והכל תוך הצגת אוסף הסכינים שלך! אלטרנטיבה סניטרית יותר לאחסון הסכינים שלך שתעזור למנוע מהם להתעמעם. נועד לחסוך מקום על ידי מחזיק שלך מוצרים נגד קיר שעזבתי שלך מטבח משטחים ברור. אין יותר גדול עץ בלוקים תופס מקום!. מאוד מגנטי רצועות להחזיק כל מתכתי סכינים וכלי במקומו ללא כל החלקה. יכול לשמש עבור כלים ומטבח מוצרים כאחד, מתאים למטבח, מוסך וסדנאות. יכול להיות מאובטח לכל מטבח קיר, שמירה על הסכינים שלך בבטחה שנערך במקום אחד. מספר דגם : מחזיק סכין מגנטיתכונה : ידידותית לסביבהכולל 6 ווים נוספים עבור כלי המטבח שלך, חיסכון אפילו יותר מקום עם סגנון. משמש מריות, כפות, מצקות, מקצפים, פומפיות וכל כלי אחר במטבח שלך. נגיש בקלות והופך את הבישול להרבה יותר קל.שומר סכינים חדים וכלי מהישג ידם של ילדים, להבטיח בטיחות בבית שלך. לאורך זמן מגנט כדי להבטיח סכיני להישאר במקום קבועצבע : כסףחומר : נירוסטהגודל : כתמונה מראה.