חד -קרן סופגנייה קשת גיליונות עריסה לבנים אריזת בנות ומשחקים גיליונות גיליונות עריסה מיני ניידים גיליון

♥ 【שני גדלים מתאימים לכולם】 : גיליון העריסה המותאם שלנו כולל שני גדלים : S (39*27*5 אינץ '), מתאים לגיליון פליארד; מ '(52*28*9 אינץ'), מתאים לגיליון עריסה. אין פילינג, אין הצטמקות, אין דהייה צבעונית, ללא עיוות, קל לניקוי וטיפול. זו גם מתנה מושלמת של אמא חדשה. * רך ונושם : חלק ורך למגע, נוח ונושם, עדין וידידותי לעור, לא מעיר, ללא ריח לא נעים, מטפל בעור התינוק, ומספק מרחב בטוח ונוח לתינוק. * התאמה מושלמת : יריעות העריסה עם רצועות מתיחה של 360 מעלות, שמתאימות למזרן בצורה מושלמת מבלי להתרופף, שומר עליו שטוח וקבוע, עטוף לחלוטין ולא קל ליפול.♥ 【חומר באיכות גבוהה】 : גיליון עריסה מצויד זה עשוי 95% פוליאסטר ו -5% סטרץ '. ♥ 【מתנה אידיאלית】 : גיליון עריסה מצויד חמוד מודפס עם הדפסים מעולים, זהו סט מצעי תינוקות מושלם, מתאים מאוד לתינוקות, בנים, בנות. ♥ 【קל לטיפול】 : יריעת העריסה המותאמת עשויה מבד באיכות גבוהה, רחיצה ידנית, הניתנת לברזל, הניתנת לרחיצה במכונה במחזור עדין.