מורים גלגלים 4 אינץ 'גלגל אוניברסלי גלגל שקט אביזרים להחלפת גלגל

גלגלים גלגלים נועדו לספק נסיעה חלקה על משטחים לא אחידים. זה אידיאלי לגלגלי ריהוט, גלגלי עגלה, שיגן על הרצפה. הגלגל האוניברסלי הוא אנטי החלקה ועמידות בלאי, אין רעש ותנועה חלקה, המתאימה לכל מיני מצבים. הגלגל עשוי פוליפרופילן, עם עמידות בפני השפעה, עמידות למשקל, עמידות בפני חומצה ואלקלי, עמידות לעייפות וכו '. קל להתקנה, החלפה ושימוש, זהו אביזר החלפה מעשי. סוגר מאמץ חומר נירוסטה, איכות טובה, קשיות גבוהה. גלגלים גלגלים נועדו לספק נסיעה חלקה על משטחים לא אחידים. זה אידיאלי לגלגלי ריהוט, גלגלי עגלה, שיגן על הרצפה. הגלגל האוניברסלי הוא אנטי החלקה ועמידות בלאי, אין רעש ותנועה חלקה, המתאימה לכל מיני מצבים. הגלגל עשוי פוליפרופילן, עם עמידות בפני השפעה, עמידות למשקל, עמידות בפני חומצה ואלקלי, עמידות לעייפות וכו '. קל להתקנה, החלפה ושימוש, זהו אביזר החלפה מעשי. סוגר מאמץ חומר נירוסטה, איכות טובה, קשיות גבוהה. תחליק ותגלוש בשתיקה מוחלטת עם גלגלי הגלגלים שלנו. מפרט : תנאי : 100% סוג פריט : חומר גלגלים אוניברסלי : פוליפרופילן+נירוסטה פלדת אל חלד : קוטר גלגל אפור כהה : בערך. כובע כובע חיצוני : כובע חיצוני של כובע חיצוני : כובע חיצוני : כובע חיצוני : כובע 0.4x1.4inwite : כ- 15 מ"מ/0.6 אינץ ' : כ- 410 G/14.5ozapplication : מכונית אוכל במסעדה, רשימת הוויכוח : 1 x גלגל אוניברסלי עומד מאחורי איכות המוצרים שלנו. אם מסיבה כלשהי אינך מרוצה מהרכישה שלך, אנא צור איתנו קשר.

Condition:
Item Type:
Universal Wheel
Material:
Polypropylene+Stainless Steel
Color:
Dark Gray
Wheel Diameter:
Approx.100mm/4in
Wheel Width:
Approx.25mm/1in
Insert Rod Screw: