MyGift 2 Tier Prass Prass Cupcake Dist

2 טון פליז טון פליז שולחן חוט מתכת עוגת קאפקייקס ומחזיק קינוח. נהדר להצגת קאפקייקס, מאפים, מנות ראשונות, סוס דודים ופינוקים טעימים אחרים. מושלם להצגת קינוחים בכל בית קפה, מאפייה, מסעדה, מסיבה, חתונה או הגדרת אירועים מיוחדים. תופס שטח מינימלי על משטחי השולחן ומשטח השיש; ניתן להשתמש בארגון והצגת איפור, קוסמטיקה, תכשיטים וכל כך הרבה יותר. מידות משוערות : בסך הכל - 11.22 H x 9.29 W x 3.66 D; כל שכבה - 9.29 W x 3.66 D; שטח בין שכבות - 5.9 שעות (בסנטימטרים). 2 טון פליז טון פליז שולחן חוט מתכת עוגת קאפקייקס ומחזיק קינוח. נהדר להצגת קאפקייקס, מאפים, מנות ראשונות, סוס דודים ופינוקים טעימים אחרים. מושלם להצגת קינוחים בכל בית קפה, מאפייה, מסעדה, מסיבה, חתונה או הגדרת אירועים מיוחדים. תופס שטח מינימלי על משטחי השולחן ומשטח השיש; ניתן להשתמש בארגון והצגת איפור, קוסמטיקה, תכשיטים וכל כך הרבה יותר. מידות משוערות : בסך הכל - 11.22 H x 9.29 W x 3.66 D; כל שכבה - 9.29 W x 3.66 D; שטח בין שכבות - 5.9 שעות (בסנטימטרים). הציגו פינוקים טעימים לכל אירוע עם עוגת השולחן והקינוח של פליז טון פליז זה. מתלה קינוח זה מציג שילוב מלוטש ומושך עין של מתכת פליז ועץ שרוף, מספק 2 שכבות מרווחות להצגת קאפקייקס, מאפים, קינוחים, מנות ראשונות וסוסים בכל בית קפה, מאפייה, מסיבה, חתונה או אירועים מיוחדים הגדרה. יושב בנוחות על כל שולחן או עליון דלפק בלי לתפוס יותר מדי מקום, והוא קל מספיק כדי לסחוב את החדר כדי לשרת את האורחים שלך, מה שהופך אותו לאביזר הגשה מסוגנן ושימושי לכל תפאורה. ניתן להשתמש אפילו בחדר העכשווי הזה בחדר האמבטיה או בחדר השינה שלך להצגת וארגון איפור, תכשיטים, בשמים או מוצרי טיפוח לתוספת מסוגננת לכל חלל. מידות משוערות : בסך הכל - 11.22 H x 9.29 W x 3.66 D; כל שכבה - 9.29 W x 3.66 D; שטח בין שכבות - 5.9 שעות (בסנטימטרים).