סנדלי J-Slips J-Slips ב -15 גדלים ו -12 צבעים! מתאים לכל המשפחה!

J-slips נאמנים לארה"ב בגדלים אין צורך בהמרה. 21 גדלי ארה"ב שונים שמתחילים בנו כפעוט 2/3 ל -14 הגברים. אפשרויות צבע קלאסיות ופסטל עם סך הכל 12 אפשרויות צבע. סנדלי יוניסקס. 4 סגנונות J-Slip שונים. רגל כיס האוויר מאפשרת לסנדלים להיות קלים, נוחים וגמישים. 100% גומי PVC. כיס אוויר רגל רגל לנוחות נוספת. סוליית גומי. סנדלי ישו הוואי של J-Slips מגיעים ב -21 מידות ארה"ב כדי להתאים לכל המשפחה. הגדלים שלנו נעים בין פעוט 2/3 ועד לגברים גדולים 14! אנא הזמינו את גודל הנעליים הרגיל של ארה"ב מכיוון ש- J-Slips נכונים לגודל (אין צורך להמרה). J-slips מגיעים בטון של צבעים קרירים כמו : גלישה מכסף, אננס צהוב, אדום, חול, קוקוס, קונה, סלע לבה, פלומריה ורודה, לבן צדף, פוי סגול, כחול אוקיינוס ​​וכחול הוואי. סנדלי J-Slips הולכים עם כמעט הכל. הם נראים מגניבים עם ג'ינס, מכנסיים קצרים, חליפת שחייה או מכנסי לוח. מושלם לבית הספר, לעבודה או סתם משייט מסביב. J-slips מושלמים לפני ואחרי המשחק או המשחק שלך ונראים מגניבים עם או בלי גרביים. סנדלי J-Slips של J-Slips מיוצרים מגומי של 100% . יש להם מיטת רגליים בכיס אוויר והם קלים, רכים וגמישים. בדוק את הפעוטות שלנו j-slips עם רצועה אחורית ברשימה נפרדת! הקטנטנים שלך יאהבו אותם כי הם קלים ונוחים ויישארו דולקים!. סוליית גומי. סנדלי ישו הוואי של J-Slips מגיעים ב -21 מידות ארה"ב כדי להתאים לכל המשפחה. הגדלים שלנו נעים בין פעוט 2/3 ועד לגברים גדולים 14! אנא הזמינו את גודל הנעליים הרגיל של ארה"ב מכיוון ש- J-Slips נכונים לגודל (אין צורך להמרה). J-slips מגיעים בטון של צבעים קרירים כמו : גלישה מכסף, אננס צהוב, אדום, חול, קוקוס, קונה, סלע לבה, פלומריה ורודה, לבן צדף, פוי סגול, כחול אוקיינוס ​​וכחול הוואי. סנדלי J-Slips הולכים עם כמעט הכל. הם נראים מגניבים עם ג'ינס, מכנסיים קצרים, חליפת שחייה או מכנסי לוח. מושלם לבית הספר, לעבודה או סתם משייט מסביב. J-slips מושלמים לפני ואחרי המשחק או המשחק שלך ונראים מגניבים עם או בלי גרביים. סנדלי J-Slips של J-Slips מיוצרים מגומי של 100% . יש להם מיטת רגליים בכיס אוויר והם קלים, רכים וגמישים. בדוק את הפעוטות שלנו j-slips עם רצועה אחורית ברשימה נפרדת! הקטנטנים שלך יאהבו אותם כי הם קלים ונוחים ויישארו דולקים!.