מעיל מעיל קיר מעיל קיר קיר מעיל קיר רכוב עלה רכוב מעיל מעיל מעיל מעיל מפתח מעיל כניסה מעיל מעיל מעיל

אידיאלי לארגון ואחסון כלי יצירה, כלי מטבח, חגורות, כובעים, צעיפים, מגבות, רצועות חיות מחמד ועוד. 1. חומרי ברזל באיכות גבוהה, תהליך צבע אפייה בטמפרטורה גבוהה, הגנה על הסביבה, עבודות עמידות ומעודנות. 2. עיצוב צורת עלים ברזל יצירתי יצירתי, מראה יפה, הוא מביא חוויה חזותית שונה לחיי הבית שלך. 3. עיצוב החרוזים בזנב הוו מעוצב בקפידה כדי למנוע שריטת בגדים. יש לו יכולת נשיאה חזקה ויכולה בקלות לשאת משקל של כ -10,000 גרם. 4. גודל : סוג A 17.7 (אורך) x 15.3 (רוחב) אינץ ' / סוג B 25.5 (אורך) x 15.3 (רוחב) אינץ', ישנם 2 מפרטים לבחירתך. אידיאלי לארגון ואחסון כלי יצירה, כלי מטבח, חגורות, כובעים, צעיפים, מגבות, רצועות חיות מחמד ועוד. 1. חומרי ברזל באיכות גבוהה, תהליך צבע אפייה בטמפרטורה גבוהה, הגנה על הסביבה, עבודות עמידות ומעודנות. 2. עיצוב צורת עלים ברזל יצירתי יצירתי, מראה יפה, הוא מביא חוויה חזותית שונה לחיי הבית שלך. 3. עיצוב החרוזים בזנב הוו מעוצב בקפידה כדי למנוע שריטת בגדים. יש לו יכולת נשיאה חזקה ויכולה בקלות לשאת משקל של כ -10,000 גרם. 4. גודל : סוג A 17.7 (אורך) x 15.3 (רוחב) אינץ ' / סוג B 25.5 (אורך) x 15.3 (רוחב) אינץ', ישנם 2 מפרטים לבחירתך. עובד גם טוב להצגת עיצוב בית, מצמחים תלויים קטנים ועד זרי חג או קישוטים. תיאור : 1. אנא בדוק את הגודל והצבע לפני הקנייה .2. מוצר זה אינו כולל מוצרים שאינם מתלי מעיל רכובים על קיר .3. שימו לב כי צגים שונים עשויים לגרום להבדלי צבע קלים, אנא הבינו .4. הנתונים לעיל מיועדים להתייחסות בלבד, הגודל נמדד ידנית, יש כמות קטנה של שגיאה, אנא עיין במוצר בפועל, תודה .5. אם אתה מוצא בעיות במוצרים שלנו, אנא אל תהסס לפנות אלינו באמצעות דואר אלקטרוני, אנו נפתור את הבעיה בהקדם האפשרי .6. ברוך הבא את השיתוף והמשוב שלך, כך שנוכל לספק לך מוצרים ושירותים טובים יותר.*באופן כללי, הלוגיסטיקה נשלחת בדרך כלל תוך 1-5 ימים, וזמן ההגעה המשוער הוא תוך 10-20 יום.