קיר מעיל מעיל Xiaoheshop רכוב 8 אריזה ווים קיר עץ בגדים קולב מעיל רכוב וו דקורטיבי מחזיק כובע צעיף אחסון

אידיאלי לארגון ואחסון כלי יצירה, כלי מטבח, חגורות, כובעים, צעיפים, מגבות, רצועות חיות מחמד ועוד. ווים קיר איכותיים משפרים את הטעם של עיצוב הבית. עשוי מאלון מוצק, ומעניק למוצר תחושה טבעית, ידידותית לסביבה וטבעית. קישוט ואחסון ביתי, מעשי ויפה. בין אם בחדר השינה, במטבח, בחדר האמבטיה או במעבר, ווים אלה מושלמים לתליית בגדים, כובעים, תיקים, מגבות ופריטים קטנים אחרים. אידיאלי לארגון ואחסון כלי יצירה, כלי מטבח, חגורות, כובעים, צעיפים, מגבות, רצועות חיות מחמד ועוד. ווים קיר איכותיים משפרים את הטעם של עיצוב הבית. עשוי מאלון מוצק, ומעניק למוצר תחושה טבעית, ידידותית לסביבה וטבעית. קישוט ואחסון ביתי, מעשי ויפה. בין אם בחדר השינה, במטבח, בחדר האמבטיה או במעבר, ווים אלה מושלמים לתליית בגדים, כובעים, תיקים, מגבות ופריטים קטנים אחרים. עובד גם טוב להצגת עיצוב בית, מצמחים תלויים קטנים ועד זרי חג או קישוטים. גודל : 13.5 * 4.4 * 2cmmmmaterial : Oakcolour : עץ Colorpackage תוכן : 8 * Hook 1. אנא בדוק את הגודל והצבע לפני הקנייה .2. תמונות מוצר אינן כוללות מוצרים שאינם הוו מעיל .3. שימו לב שבגלל צגים שונים, יתכנו הבדל צבע קל, אנא הבינו .4. בגלל כמה שגיאות במדידה ידנית, אנא עיין במוצר בפועל, תודה .5. אם אתה מוצא בעיות במוצרים שלנו, אנא אל תהסס לפנות אלינו באמצעות דואר אלקטרוני, אנו נפתור את הבעיה בהקדם האפשרי.