5 חבילות צורת עוגן ווים וינטג 'וו קיר יצוק קיר עץ רכוב כובע כובע כובע עתיק שחור

ווים של צורת עוגן : וו צורת העוגן נראה לא נכון וגם הוא גם סקרן מכיוון שאתה יכול להשתמש ב- s boh sde. ורסאלה וסילש : הווים שלנו של CAS RON יכולים להיות מועברים על מדף או לנקות את הקיר. אין קיר סוד השתמש בהר Bahroom, השתמש ב- Hem for Clohes, Gles ו- Owels. DUY כבד : יד מזויפת מקאס רון, ווים הקיר הסורר שלנו יש יציאה עצמית בובלת, וכן הם חולקים עליי את זה בהשוואה לסגסוגת ה- ZNC שלה או WRE Counerpars Bless Bress. קל להרכבה וה- HGH SASFACON : כל חומרת ה- MUNNG ההכרחית לא נכללה (ברגים, עוגנים) אני קל, אתה צריך לעקוב אחריו הוא נוצרי SMPLE ואתה יכול להרכיב את NNUS. SZE : 46x34 N (כפי שמראה PCURE). שם תיאור מוצר : צורת עוגן וינטג 'כפרי יצוק ברזל וו סקולור : סחיטה עתיקה : שיטת ברזל יצוק שיטת : קיר רכוב על קיר : גודל כללי : 4.6 x 3.4 משקל : 138 גרם כולל : 5 x ווים 10 x ברגים 10 x עוגן פלסטיק עוגן כדי להשתמש בווינטג' ברזל יצוק כדי לתלות את שלך. מגבות, גלימות, מעילים, כובעים, ז'קט, תרמיל, ארנק בבית החווה שלך, חדר בוץ, ארון, חדר אמבטיה, חדר כביסה. הערה : התמונות מיועדות רק להתייחסות, אנא הפוך את האובייקט כסטנדרט. תודה על ההבנה שלך! כיצד להתקין את הקיר : 1. העבר את העוגן אל קיר הגס.