Meiweileya נשים שתי תלבושות של שתי חלקים מגדיות צבע אחיד נוצה פרווה כפתור שרוול ארוך חולצה+ ערכות אימונית

פּוֹלִיאֶסטֶר. מְיוֹבָּא. משוך את הסגירה. ניקוי יבש בלבד. בד : צמרות ומכנסיים ארוכי שרוולים מזדמנים של נשים עשויות פוליאסטר, שהוא רך וידידותי לעור, נוח ונושם, אלגנטי ומתוק. עיצוב מזדמן : צבע אחיד רופף כפתור עם שרוולים ארוכים על חולצות חולצה עם דש קלאסי וארוולים מפוארים, בשילוב מכנסי חוט מזדמנים נמתחים, מסוגננים ונוחים. מערכות אימונית אלגנטיות לנשים, מערכי מכנסיים סקסיים של נשים Y2 K, צמרות פרוות נוצות, מכנסיים ארוכים, עליון סוודר גדול. אירועים רבים : מערכות 2 יחידים מזדמנים של נשים מושלמות ללבוש יומיומי בסתיו, סיבתיות, חיי היומיום, חג המולד, המסיבה, המועדון, בגדי הרחוב, פעילויות בחוץ, קניות, תאריכים, משפחה, בית ספר, עבודה וכל אירוע אחר. גדלים וצבעים : S, M, L, XL, XXL, אנא עיינו בפרטי המוצר שלנו בתיאור, צבעים : כחול, כתום, אדום ורד. בחר את הגודל הנכון כדי להציג טוב יותר את עקומת הדמות שלך. המתנה הטובה ביותר : מכנסיים מזדמנים של נשים 2 סט חתיכות היא המתנה המושלמת לחברה, אשתך או חברך ליום האהבה, חג המולד, יום השנה ועוד. פּוֹלִיאֶסטֶר. מְיוֹבָּא. משוך את הסגירה. ניקוי יבש בלבד. בד : צמרות ומכנסיים ארוכי שרוולים מזדמנים של נשים עשויות פוליאסטר, שהוא רך וידידותי לעור, נוח ונושם, אלגנטי ומתוק. עיצוב מזדמן : צבע אחיד רופף כפתור עם שרוולים ארוכים על חולצות חולצה עם דש קלאסי וארוולים מפוארים, בשילוב מכנסי חוט מזדמנים נמתחים, מסוגננים ונוחים. מערכות אימונית אלגנטיות לנשים, מערכי מכנסיים סקסיים של נשים Y2 K, צמרות פרוות נוצות, מכנסיים ארוכים, עליון סוודר גדול. אירועים רבים : מערכות 2 יחידים מזדמנים של נשים מושלמות ללבוש יומיומי בסתיו, סיבתיות, חיי היומיום, חג המולד, המסיבה, המועדון, בגדי הרחוב, פעילויות בחוץ, קניות, תאריכים, משפחה, בית ספר, עבודה וכל אירוע אחר. גדלים וצבעים : S, M, L, XL, XXL, אנא עיינו בפרטי המוצר שלנו בתיאור, צבעים : כחול, כתום, אדום ורד. בחר את הגודל הנכון כדי להציג טוב יותר את עקומת הדמות שלך. המתנה הטובה ביותר : מכנסיים מזדמנים של נשים 2 סט חתיכות היא המתנה המושלמת לחברה, אשתך או חברך ליום האהבה, חג המולד, יום השנה ועוד.