גברים של סלעית חולצות מעילי פלנל ארוך שרוול מזדמן באפלו משובץ כפתור למטה חולצה עם כיס

חומר : 100% כותנה. התאמה : התאמה מזדמנת. סגנון : גברים קלאסי מזדמן חולצה מעיל. שרוול : ארוך שרוול עם כפול-כפתור חבית חפתים. 100% כותנה. סגירת כפתור. מכונת כביסה. [בד] : כותנה. [קלאסי עיצוב] : ארוך שרוול קלאסי חולצה מעילים עם סגירת כפתור ברדס נועד, עושה את חולצות אופנתי, 2 כפתורים על יד עבור חפתים מתכווננת. [באיכות גבוהה בד] : עור ידידותי משובץ מוברש פלנל בד, רך ונוח. [מרובה כיס] : 2 כפתור סגירת חזה כיסים, 2 כיסי צד 2 פנימי כיס נוח לנשיאה כל שלך בסיסי צרכי ופריטים קטנים ללא לדאוג לאבד. [אירועים ישימים] : מושלם באביב, סתיו וחורף. לא רק מתאים ללבוש יומיומי, אבל גם מאוד מתאים לעבודה, מכללה, פעילות חיצונית, תאריכים ומסיבות, וכו'. 100% כותנה. סגירת כפתור. מכונת כביסה. [בד] : כותנה. [קלאסי עיצוב] : ארוך שרוול קלאסי חולצה מעילים עם סגירת כפתור ברדס נועד, עושה את חולצות אופנתי, 2 כפתורים על יד עבור חפתים מתכווננת. [באיכות גבוהה בד] : עור ידידותי משובץ מוברש פלנל בד, רך ונוח. [מרובה כיס] : 2 כפתור סגירת חזה כיסים, 2 כיסי צד 2 פנימי כיס נוח לנשיאה כל שלך בסיסי צרכי ופריטים קטנים ללא לדאוג לאבד. [אירועים ישימים] : מושלם באביב, סתיו וחורף. לא רק מתאים ללבוש יומיומי, אבל גם מאוד מתאים לעבודה, מכללה, פעילות חיצונית, תאריכים ומסיבות, וכו'.