מכנסי יוגה של רוז החוף עם כיסים עם חותלות חלקות חלקות עם חותלות אתלטיות ריצות אתלטיות 25

75% ניילון, 25% אלסטן. מְיוֹבָּא. משוך את הסגירה. שטיפת מכונות. 25 אינץ ', 7/8 חותלות לנשים מותניים גבוהות, שנועדו לשבת מעל קרסול, רצועת מותניים רחבה גבוהה אלסטית, לא מספקת שום בקרת בטן לחפירה. מיוצר בבד פרימיום רך במיוחד, מתיחה 4 כיוונית, נשימה, לחות הוכחת פיתול וניצול, הצפיפות הגבוהה של הבד הסרוג מבטיחה עמידות ולא מבט, אם כי חותלות אתלטיות ארוחת ערב לנשים. חותלות עם כיסים לנשים, די כיס פנימי צדדי ואחורי לאחסן את הטלפון שלך וחיוניים אחרים. מעוצבים. תנועה בלתי מוגבלת, תפרים תפורים עם מנעול שטוח מפחיתים חיכוך בכמויות גדולות וחיכוך לא רצוי, מתאים לך לעור שני. מתאים לכל אימון כמו יוגה, ריצה, פליטים, ספין, באר, HIIT, קרדיו ומפגשים בחוץ כשאתה באמת הולך להזיע, מושלם גם ללבוש יומיומי. שטיפת מכונות קרה ונפילה נמוכה. ספק את בגדי הספורט הנוחים ביותר. צור אורח חיים ספורטיבי חיובי ובריא. עיצוב קומות קומות ופס מותן אלסטי-מתוק, מספקים צללית מחמיאה. הכנס עם רצועה אלסטית במותניים , הציעו חופש לבטן לאחר פעילות האימון שלכם. אורך קרסול 7/8, שנבנה בבד מוחלט וממתוח סופר, מספק תמיכה נהדרת בשרירים. השתמש בדחיסה מיועדת, תוך שמירה על תמיכה בכל המקומות הנכונים על ידי קווי תפר מסוגננים. עם שני כיס צדדי עמוק על החלק בירך, אחסן את הטלפון שלך וחיוניים אחרים, אתה יכול ליהנות היטב מהריצה שלך או מספורט אחר. רך חמאה. 4-כיוונים נמתחים. קל. ייבוש מהיר. לא ראה דרך. אוורירי. חטיבת לחות. גודל : צבע גדול : מבצעי אפור פלדה יכולים להשתנות בהתאם לגודל/צבע. מכנסי יוגה ורדים רכים ועיקולים, מכנסי יוגה ורדים בחוף יכולים ללכת לכל מקום שאתה הולך. מסטודיו היוגה או ריצה על החוף, אתה יכול לקפוץ במכונית שלך או על האופניים שלך וללכת לנהל סידורים מבלי שתצטרך לשנות. ו עם אפשרויות צבע שונות, מכנסי יוגה אלה יכולים להיות מחמיאים מאוד בכל סוגי הגוף. השילוב האולטימטיבי של יוגה, ריצה, אימונים, נסיעות או שימוש יומיומי, השילוב האולטימטיבי של נוחות, ביצועים וסגנון הופך חותלות יוגה עם כיסים לנשים ששווים כל אגורה. מאפיינים : .