חותלות מותניים גבוהות של Yiarbid לנשים לבקרת בטן אתלטי רץ מכנסי אימון יוגה

92% פוליאמיד, 8% סטרץ '. להחליק על הסגירה. [רשת מעוצבת] : תוספת רשת ומותניים גבוהות, חליפה לכל אירוע. המותניים הגבוהים ובקרת בטן, מכנסי אימון לנשים מעוצבים עם בקרת בטן גבוהה במותניים מתארות פס רצועות רחבות של עקומותיך. לא נופל, קווים מסוגננים פשוטים וקווי דחיסה מתאר את הקימורים והתייעלות שלך. [הרזיה ועיצוב] : חותלות יוגה מעוצבות בבד מתיחה של 4 כיוונים היא זיעה ומציעה תמיכה וכיסוי נהדרים עם תחושה נוחה וחלקה. מותניים גבוהים שומרת על כך שתרגיש מכוסה ובטוחה, היא לא תרכוב למעלה או תחליק למטה. [עיצוב לספורט] : מתיחה ארבעה כיוונית ללא בד ומפשעה מפותלת למקסימום נוחות וניידות. כשאתה מתעמל או ריצה, מכנסיים קצרים אתלטיים אלה לא ירכבו במעלה הרגל שלך ואתה לא צריך לדאוג לקווי זיעה ו [עיצוב מותניים מותניים גבוה] : מחבתות אימון מותניים גבוהות מותניים המיועדות לבקרת בטן וכיסוי רב תוך כיפוף ומתיחות. טייץ לנשים נועד להתאר בצורה מושלמת לגופך, ומעניקים לך מראה יעיל. כשאתה מסתדר, אתה רוצה להרגיש נהדר ולהיראות נהדר. [אירועים] : תפרים נטולי צ'פה ומקצועיים לנוחות רבה יותר, לשלב אופנה, פונקציה, והעפיל הגבוה ביותר, מושלם ליוגה, ריצה, כדורעף, רכיבה על אופניים, כושר, כל סוג של אימון, ריצה, שימוש מזדמן, לילה בחוץ, יומיומיות ללבוש, מסיבה, טיולי שחייה. מותניים גבוהים ורצועת מותניים רחבה מתאר את העקומות שלך ומייעל את צורתך. לוחות רשת כוח בצד גורמים לרגליים שלך להיראות ארוכות יותר ולשמור עליך סקסי. בד ספורט בריא, אנטי-טירוף, נושם, יבש מהיר, חילופי לחות, מכנסי יוגה עם סקרנץ 'נוח ונמתחים. רכיבה, כושר, מזדמן, טרוול, אימון מפעיל טייץ 'טייץ' מרים וכו '.