2 pcs Shamrock Metal Cuting Dies לייצור כרטיסים, Clover Procel

חיתוכי Die Shamrock : השתמשו בתבניות עלי תלתן כדי לעצב את הקלפים והנייר המועדפים עליכם לצורות מדהימות כדי ליצור ספרי אלבומים וכרטיסים ייחודיים. חתכים למות לייצור כרטיסים : תבנית התלתן עשויה מפלדת פחמן מיובאת באיכות גבוהה 100% פחמן. עם קצוות עמידים, חלקים, קלים ורזים, לא קלים לשבירה, וניתנים לשימוש חוזר. חיתוך מתים לייצור כרטיסים : תחילה הניחו את תבנית החיתוך על הכרטיס כדי לצייר את הצורה ואז לחתוך את הצורה במדויק. אז יהיו לך אפקטים חזותיים תלת מימדיים יפהפיים. חיתוכי אלבום : תבנית הבללטים הזו מתים מתים יכולים להיות מתנה נחמדה לחברים, יכול להיות גם כלי אידיאלי בעבודת יד לילדים לפיתוח היצירתיות שלהם, ניתן להשתמש בכל נייר, מלאי כרטיסים, לוח צ'יפ, נייר מיוחד וכו '. מתנה : Stensil Die הוא הטוב ביותר להכנת אלבום אלבום אלבום DIY, כרטיסים מובלטים, כרטיס כתר, מלאכת נייר, מתנות פסטיבלים וקישוטים מטבח ביתיים יומיים. חיתוכי Die Shamrock : השתמשו בתבניות עלי תלתן כדי לעצב את הקלפים והנייר המועדפים עליכם לצורות מדהימות כדי ליצור ספרי אלבומים וכרטיסים ייחודיים. חתכים למות לייצור כרטיסים : תבנית התלתן עשויה מפלדת פחמן מיובאת באיכות גבוהה 100% פחמן. עם קצוות עמידים, חלקים, קלים ורזים, לא קלים לשבירה, וניתנים לשימוש חוזר. חיתוך מתים לייצור כרטיסים : תחילה הניחו את תבנית החיתוך על הכרטיס כדי לצייר את הצורה ואז לחתוך את הצורה במדויק. אז יהיו לך אפקטים חזותיים תלת מימדיים יפהפיים. חיתוכי אלבום : תבנית הבללטים הזו מתים מתים יכולים להיות מתנה נחמדה לחברים, יכול להיות גם כלי אידיאלי בעבודת יד לילדים לפיתוח היצירתיות שלהם, ניתן להשתמש בכל נייר, מלאי כרטיסים, לוח צ'יפ, נייר מיוחד וכו '. מתנה : Stensil Die הוא הטוב ביותר להכנת אלבום אלבום אלבום DIY, כרטיסים מובלטים, כרטיס כתר, מלאכת נייר, מתנות פסטיבלים וקישוטים מטבח ביתיים יומיים. מתים לחיתוך מתכת אלה הם אידיאליים למלאכות נייר, קישוט אלבומים, יצירת כרטיסים, גרוטאות תמונות ועוד דברים שתרצו. חומר : פלדת פחמן גודל : 3.54 "x 1.02"/ 3.07 "x 2.95" צבע : רשימת אריזות כסף. 2*חיתוך מתכת מת טיפים חמים : 1. גודל למדידה ידנית, יתכן שיש שגיאה של 0 עד 1 ס"מ, שייכת לתופעה הרגילה. 2. הוא להבדל האור והמסך, צבע הפריט עשוי להיות שונה במקצת מהתמונות.