חתיכות טוויסט טוויסט 1.0-12 ממ טוויסט מצופה נירוסטה טונגסטן טונגסטן חתיכות טוויסט מצופה נירוסטה

חומר : טונגסטן קרביד. סוג : תרגיל טוויסט. Ungsten Carbide, עמיד, יצור קצוות, חיתוך חלק ללא קורות, הסרת שבב גדול ויעילות גבוהה. נירוסטה במהירות גבוהה שנועדה להבטיח ביצוע ברור ומהיר לתוצאות נקייה בכל חומר. גימור מוגמר עמיד מספיק כדי לעמוד בפעולות כבדות ולהאריך את חיי הכלים. חומר : טונגסטן קרביד. סוג : תרגיל טוויסט. Ungsten Carbide, עמיד, יצור קצוות, חיתוך חלק ללא קורות, הסרת שבב גדול ויעילות גבוהה. נירוסטה במהירות גבוהה שנועדה להבטיח ביצוע ברור ומהיר לתוצאות נקייה בכל חומר. גימור מוגמר עמיד מספיק כדי לעמוד בפעולות כבדות ולהאריך את חיי הכלים. מבנה בשוק להיצקות הדוקה יותר, ממקסם את הבטיחות למפרט חולי מדויק : יישום : מתאים לעיבוד נירוסטה, פלדת מתים, ברזל רקיע, פלדת סגסוגת, פלדה מרוות ומזג, פלדת קפיץ וכו '. מכונות ניתנות : מרכזי עיבוד, כלי מכונה, חריטה מכונות, מכונות חריטה מדויקות, מכונות במהירות גבוהה וכו 'אינן : אנא אפשר שגיאה של 1-3 מ"מ עקב מדידה ידנית. היה להבדלים בין צגים שונים, התמונות אינן משקפות את הצבע בפועל של הפריט. אריזה כלולה : 1 חתיכה מקדח קרביד יש לך שאלות לגבי זה, אנא אל תהסס לפנות אלינו. נחזור אליך בהקדם האפשרי.

Application:
Suitable for processing stainless steel, die steel, ductile iron, alloy steel, quenched and tempered steel, spring steel, etc.
Applicable machines:
machining centers, machine tools, engraving machines, precision engraving machines, high-speed machines, etc.
notes:
Please allow 1-3mm error due to manual measurement.:
Due to differences between different monitors, the pictures may not reflect the actual color of the item.:
Package Included:
1 Piece Carbide Drill:
If you have any questions about this, please feel free to contact us. We will get back to you as soon as possible. :