מסיבת יום הולדת מסוגננת של Niwwin כוסות ניאון חג המולד Cyberpunk מגן LED משקפיים זוהרים אלקטרוניים האור

יישומים רחבים : משקפי LED ייחודיים ויפים אלה יכולים לשמש למשחק תפקידים, הם מתאימים מאוד למסיבות ופסטיבלים, חוגגים מסיבות נושא, מושלמות להופעות. משקפי זוהר ניאון למסיבה : משקפיים זוהרים אלה מושלמים למועדונים, ברים, מסיבות, קונצרטים. המשקפיים הם בהחלט מתנה מושכת עין ומושלמת למסיבה, קרנבל או למועדון. חומר באיכות גבוהה : המשקפיים עשויים מחומר אקרילי איכותי, מה שהופך אותם לעמידים בפני שריטות וחזקים. משקפיים אלה הם אלחוטיים לחלוטין ומוצגים על ידי טכנולוגיית LED השקטה. נוח ללבוש : כשאנחנו מעצבים משקפיים, המשקפיים שלנו מעוצבים עם רפידות אף סיליקון רכות, שנמצאות ללבוש ויגרמו לך להיראות מגניב. פרטי מקדשי LED : מיקומם של נוריות LED T2 בכל מקדש הופך את המשקפיים לאביזר המושלם למראה Cyber Punk מושלם. נוריות LED מונחות בצורה כזו שהם פולטים אור מהעדשה. המשקפיים יהפכו את כולם למרשימים בעת לובשים. המשקפיים יהיו בחירה מושלמת עבור גברים או נשים. המשקפיים כוללים בהירות גבוהה, צריכת חשמל נמוכה, פעולת מתח נמוך. מפרטים : שם : משקפי LED זוהרים (עם מתגים משני הצדדים, ניתן לשלוט על ידי שני הצדדים) חומר : מסגרת מלאה אקרילית + רכיבים אלקטרוניים וכו '. אירועים רלוונטיים : קונצרטים, ברים, KTV, ריקודים ומקומות בידור אחרים אנשים רלוונטיים : מומלצים לילדים ולמבוגרים מעל גיל 12 תכונות : 1. אור לבן מהבהב. 2. 7 צבעים המשתנים בתורם. 3. אור לבן תמיד פועל. 4. אור אדום, ירוק וכחול להדרגת צבע. 5. אפרסק אדום תמיד פועל. 6. אדום תמיד פועל . 7. ירוק תמיד פועל. 8. כחול תמיד פועל. 9. פלאש אור אדום, ירוק וכחול לסירוגין לסירוגין. 10. כבה (לחץ ארוך למשך 3 שניות כדי לכבות בכל מצב). רשימת אריזה : משקפיים זוהרים*1 צבע : כפי שמוצג תמונה מציגה : 1. אל תסחט את המוצר או השתמש בו כדי לגעת בחפצים אחרים כדי למנוע נזק ושריטות על משטח המראה. 2. כאשר התקנת הסוללה, אנא שימו לב לקוטביות החיוביות והשליליות של הסוללה. אם אינך משתמש בו זמן רב, אנא הסר את הסוללה. 3. אל תסחטו או כופפו בכוונה את המשקפיים. 4. אל תשתמש באובייקט חד כדי לשרוט את העדשה. 5. זה לא מומלץ לילדים מתחת לגיל 10. 6. פריטים קטנים כלולים, אנא היזהר מבליעה מקרית.