ABOOFAN 20 Sheet

הביאו יותר כיף ושמחה, ענו בקלות את הצורך השונה שלכם בעבודות או לקישוט. ו מעוצב עם צבעים בהירים ודפוסי נושא של מפלגת הוואי, אפקט קישוט טוב. חומר דבק עצמי, קל לקלף ולהדבק, לא קל ליפול, נוח מאוד לשימוש. לטובת המפלגה. השתמש במדבקות אלה כדי לקשט את מלאכת ה- DIY שלך, מתנה, בגדים, כובע, נעליים וכו '. אפילו מתאים לפנים, לזרוע או לרגל. מדבקות אלה כוללות דפוסים וצבעים מקסימים, נראים כל כך מקסימים, שיקיים, יפים ותופסים עיניים. מוצר : תיאור יכול להיות מיושם לקישוט חלונות, דלתות זכוכית, דלתות מקרר, מראות או כל פני השטח החלקים האחרים בתבניות וצבעים מקסימים, מספקים לך יותר בחירה לקישוט. הסט כולל 20 גיליונות מדבקות, מספיק כמות למטרות ה- DIY השונות שלך. תכונות- צבע : כפי שמוצג- חומר : נייר צלחת נחושת- גודל : 18. 50x14. 50x1. 00 ס"מ/7. 27x5. 70x0. 39 אינץ '.- מעוצב עם צבעים בהירים ודפוסי נושא של המסיבה בהוואי, אפקט קישוט טוב נפילה, נוחה מאוד לשימוש.- השתמש במדבקות אלה כדי לקשט את מלאכת ה- DIY שלך, מתנה, בגדים, כובע, נעליים וכו '. אפילו מתאים לפנים, זרוע או רגל .- מדבקות אלה כוללות דפוסים וצבעים מקסימים, נראים כל כך מקסימים, שיק, יפה ותופס עיניים. חבילה כולל 20 גיליונות מדבקות.