מלביש ידיות פנטזיה בת ים כחול מגירת ידיות קריסטל זכוכית דקורטיבי ידיות הדפסת ארון ידיות משתלת חדר שינה

ישנם ארבעה סטים של ידיות ארון, המשטח הוא זכוכית קריסטל, התבנית נמצאת בתוך הזכוכית, ויש לה חוויה חזותית של 3. הידית עשויה פלסטיק, אור משקל,לא כואב את יד,וברגים הם נירוסטה, לא קל לחלודה. חומרי הפלסטיק וזכוכית הקריסטל מונעים ממך לשבור את הבגדים שלך ולא יפגעו בידיים שלך, וזה מאוד בטוח. את ידיות ומושך הם לא רק מתאים עבור ארונות, מלתחות, נעל ארונות, מגירות, אבל גם יכול לשמש כקישוטים כדי לתלות על קיר. כוכבים, חד קרן, קריקטורה חמודה, בעלי חיים, סגנון דפוס פשוט ואלגנטי, מתאים לסגנונות קישוט שונים, מתאים לכל קבוצת גיל, תמיד יש אחד שאתה אוהב. התקנה הוא מאוד נוח, רק להדק את ברגים.תיבת האריזה שלנו היא תיק יד עגול קטן ויפה עם ארבע ידיות בפנים, שיכול לשמש גם כארנק שינוי. מפרט חומר : זכוכית קריסטל, נירוסטה,פלסטיקגודל : 1.38-1.10 אינץ ' משקל : 110 גרם תכונותאת ידיות ארון יש סט של ארבע ידיות, ומשטח שלה הוא עשוי זכוכית קריסטל, חלק ו transparent.It נראה כמו תמונה דחוקה בפנים,אשר יש אפקט חזותי 3.בין אם זה חומר,עיצוב או חזותי, זה ידיות שידה שונות.הידית שלו עשויה מפלסטיק ומשקלה קל יותר, הבורג נירוסטה, לא קל להחליד.כל בעבודת יד שלנו ידיות הם כל בעבודת יד. אנו שמים לב לכל פרט. הביצוע של ידיות אלה הוא בהחלט מאוד עדין.מתאיםזה ידיות ומושך הם לא רק מתאים שלך ארונות,ארון,ארון,מגירות,נעל ארונות,זה יכול גם לשמש עיצוב הבית, תלוי על קיר.החיים זקוקים למגורים פואטיים, מחפשים ניקיון בהמולת החיים, תואמים כלאחר יד לקישוט פשוט, כותבים את הטון השקט של השנים.דפוס עיצוביש לנו מגוון רחב של דפוסים,כולל כוכבים שמיים,חד קרן,חמוד קריקטורה,בעלי החיים,פשוט ואלגנטי דפוס סגנון,מתאים שונה קישוט סגנונות,מתאים לכל קבוצת גיל,תמיד יהיה אחד שיהיה לך כמו.אנא הערהבשל מדידה שונה אמצעים, את גודל של האובייקט האמיתי עשוי להיות כמה הבדל עם המדידה.אם יש לך שאלה לגבי הפריט, אנא שלח לי באופן חופשי.אני אענה לך בכנות מירבית.