מטען ורד בן זוג נוח, מתאם מגנטי עומד טעינה מהירה של כבל USB החלפת כבל החלפת בסיס תחנת עגינה לעסקי ורדים

תאימות רחבה : כבל המטען הוורדים המגנטי תואם לרוב צעצועי הוורדים. המרחק בין מרכז שתי הנקודות הוא 12 מ"מ. טעינה מהירה עומדת : מתאם מגנטי עומד, כבל כבל טעינה מהירה, טעינה עד 2 A. לוח IC חכם למניעת בעיות קצרות. איכות גבוהה : חוט הטעינה לעיסוי זה עשוי מליבת נחושת טהורה, שלא כמו כבלי USB דומים אך באיכות נמוכה יותר, כבל ה- USB של Mate Mate הוא עמיד ונועד להימשך. קל לשימוש : אתה יכול להטעין בקלות את העיסוי שלך על ידי חיבור למכשירים כמו בנק חשמל, מתאם מטען טלפונים סלולריים, מטען לרכב, מחשב. באורך של מטר וחצי. שירות אמין : אם אינך מרוצה מהמוצר מכל סיבה שהיא פשוט צור איתנו קשר וצוות השירות שלנו מציע שירות שביעות רצון של 100% . תאימות רחבה : כבל המטען הוורדים המגנטי תואם לרוב צעצועי הוורדים. המרחק בין מרכז שתי הנקודות הוא 12 מ"מ. טעינה מהירה עומדת : מתאם מגנטי עומד, כבל כבל טעינה מהירה, טעינה עד 2 A. לוח IC חכם למניעת בעיות קצרות. איכות גבוהה : חוט הטעינה לעיסוי זה עשוי מליבת נחושת טהורה, שלא כמו כבלי USB דומים אך באיכות נמוכה יותר, כבל ה- USB של Mate Mate הוא עמיד ונועד להימשך. קל לשימוש : אתה יכול להטעין בקלות את העיסוי שלך על ידי חיבור למכשירים כמו בנק חשמל, מתאם מטען טלפונים סלולריים, מטען לרכב, מחשב. באורך של מטר וחצי. שירות אמין : אם אינך מרוצה מהמוצר מכל סיבה שהיא פשוט צור איתנו קשר וצוות השירות שלנו מציע שירות שביעות רצון של 100% . הערה לרכישה : המרחק בין מרכז שתי הנקודות הוא 12 מ"מ. (שיטות מדידה : מדוד אם המרחק בין נקודת המרכז של שתי יציאות טעינה של מגנט שווה ל 12 מ"מ או (0.47in). אורך 2.5 רגל, וודא שאורך הכבל הוא מה שהיית צריך לפני הרכישה. עשוי 100% ליבת נחושת טהורה . מתאים לצעצוע ורד בלבד. טעינה מהירה. תואם את כל יציאות ה- USB.