DIDISEAON CARDO DISCO CUP ICE משקה קפה כוס קוקטייל כוס קוקטייל ספל ספל מסיבי הוואי ספלי תה כוס תה עם

כוס קוקטייל פלאש קוקטייל מתנה מושלמת לחברים ולמשפחות שלך, והם ישמחו לקבל אותה. רומן כוס קפה ועיצוב דיסקו יצירתי בצורת כדור גורם לו להיראות ייחודי, אופנתי ותופס עיניים. גביע הוויסקי הוא יכול לשמש גם כבית, בר, מועדון לילה, מסיבת חוף, קישוט מסיבת הוואי. לשתות כוסות זה יכול לשמש לאחסון יין, קפה, חלב או כל סוגים שונים של משקאות. משקפי מים הכוס עשוי מחומר PS פרימיום, ומאוד דקורטיבי ויפה. כוס קוקטייל פלאש קוקטייל מתנה מושלמת לחברים ולמשפחות שלך, והם ישמחו לקבל אותה. רומן כוס קפה ועיצוב דיסקו יצירתי בצורת כדור גורם לו להיראות ייחודי, אופנתי ותופס עיניים. גביע הוויסקי הוא יכול לשמש גם כבית, בר, מועדון לילה, מסיבת חוף, קישוט מסיבת הוואי. לשתות כוסות זה יכול לשמש לאחסון יין, קפה, חלב או כל סוגים שונים של משקאות. משקפי מים הכוס עשוי מחומר PS פרימיום, ומאוד דקורטיבי ויפה. תיאור כוס יין זו עשוי מחומר PS פרימיום עם עמידות רבה. מעוצב עם מראה דיסקו יצירתי בצורת כדור, דקורטיבי וייחודי, שיכול לשמש כקישוט. מתאים למשקאות שונים אחרים כמו קוקטייל, יין אדום, מים וכן הלאה. עם קש, שנוח לך לשתות. תכונות- צבע : זהב ורדים;- חומר : PS;- גודל : 10.80x10.50x10.50 ס"מ/ 4.24x4.13x4.13in;- הגביע עשוי מחומר PS פרימיום, ודיסקו מאוד דקורטיבי .- דיסקו חדשני ויצירתי עיצוב בצורת כדור גורם לו להיראות ייחודי, אופנתי ותפוס עיניים .- ניתן להשתמש בו לאחסון יין, קפה, חלב או כל סוגים שונים של משקאות.- זה יכול לשמש גם כבית, בר, מועדון לילה, חוף מסיבה, קישוט מפלגת הוואי .- מתנה מושלמת לחברים ולמשפחות שלך, והם ישמחו לקבל אותה. חבילה כולל 1 x כוס אחסון 1 x קש.