דויטול בקבוק סחיטה ברורה 20 יחידות סחיטה בקבוקי דבק בקבוק דבק בקבוקי טפטפת מפלסטיק בקבוקי מוליך לבקבוקי

פ. זה עובד טוב יותר עם מרבית איטום, סיליקון, שרף, תרכובת מפרקים וכו '. פה הבקבוק המחודד מיועד לשימוש קל. בקבוקי הפלסטיק מיועדים לסחיטה קלה ולמילוי. פשוט בעיצוב, אך מעשי השימוש בו, מה שייתן לך ניסיון שימוש פנטסטי. בקבוקי הפיגמנט הללו הם עם ראש מחודד, ניידים ולא יקבלו מפזרים במהלך הפעולה, מקלים על שמירה על מקומכם נקי ומסודר. בקבוקי הפיגמנט הללו, מיוצרים עם חומר פלסטיק גבוה, עמידים ולא קלים לעיוות. פ. זה עובד טוב יותר עם מרבית איטום, סיליקון, שרף, תרכובת מפרקים וכו '. פה הבקבוק המחודד מיועד לשימוש קל. בקבוקי הפלסטיק מיועדים לסחיטה קלה ולמילוי. פשוט בעיצוב, אך מעשי השימוש בו, מה שייתן לך ניסיון שימוש פנטסטי. בקבוקי הפיגמנט הללו הם עם ראש מחודד, ניידים ולא יקבלו מפזרים במהלך הפעולה, מקלים על שמירה על מקומכם נקי ומסודר. בקבוקי הפיגמנט הללו, מיוצרים עם חומר פלסטיק גבוה, עמידים ולא קלים לעיוות. תיאור אם אתם מחפשים בקבוקי פיגמנט רב-פונקציונליים, תוכלו להסתכל על בקבוקים אלה, המיוצרים עם חומר פלסטי פרימיום, עמיד לשימוש חוזר. מושלם למילוי לטקס, דבק נוזלי, פיגמנט, נוזל אטם ועוד. עיצוב שקוף יכול בקלות ליידע את האחסון בפנים. פשוט בעיצוב, אך זה מעשי לשימוש, מה שייתן לך חווית שימוש פנטסטית. תכונות- צבע : צבע שקוף .- חומר : PE.- גודל : 14. 00x5. 00x5. 00 ס"מ/ 5. 50x1. 97x1. 97 אינץ '(100 מ"ל); 14. 00x3. 10x3. 10 ס"מ/ 5. 50x1. 22x1. 22 אינץ '(50 מ"ל).- קיבולת : 50 מ"ל, 100 מ"ל .- מיוצר עם חומר פלסטיק גבוה, בקבוקי הפיגמנט הללו עמידים ולא קלים לעיוות .- זה עובד טוב יותר עם רוב איטום, סיליקון, שרף, תרכובת מפרקים וכו'. - פשוט בעיצוב, אך זה מעשי לשימוש, מה שייתן לך חווית שימוש פנטסטית .- פה הבקבוק המחודד מיועד לשימוש קל. בקבוקי הפלסטיק מיועדים לסחיטה קלה ולמילוי.- בקבוקי הפיגמנט הללו הם עם ראש מחודד, ניידים ולא יקבלו מפזרים במהלך הפעולה, מקלים על שמירת המקום שלך נקי ומסודר.- צבע : צבע שקוף .- גודל : 14x5 ס"מ ו חבילה כולל בקבוקי סחיטה של ​​20 x.