ACEWEN 4 PCS כפות קפה לחג המולד עם קופסת מתנה אדומה צורת כוכב יצירתי צורה עץ חג המולד סנטה כפות נירוסטה

חבילת ערך : תקבלו כפות חג מולד זהב 4 יחידות בסגנונות שונים. החל על כוסות וצלחות בגדלים שונים. כל אחד יכול לבחור את הסגנון המועדף עליהם מתוך ערכת Forks Spoon Spoon Spoon. אוכל חג המולד טעים יותר גם עם טופרי העוגה המקסימים האלה. הפתיעו את חבריך והגדילו את האווירה המסתורית בחג המולד שלכם! טיפים חמים : 1. אוכל חג המולד טעים יותר גם עם טופרי העוגה המקסימים האלה. החל על כוסות וצלחות בגדלים שונים. אנא וודא שהגודל לפני קנה אותם. מתאים למסיבת חג המולד ולתכנסות משפחתית, ומוסיפים אווירה חגיגית. מגיע עם קופסת נייר אריזה אדומה יפה. הפתיע את חבריך והגדיל את האווירה המסתורית בחג המולד שלך!. נושא חג המולד : כל כף מגיעה עם קישוטים בנושא חג המולד, העיצובים כוללים סנטה קלאוס, עץ חג המולד, פעמון וגרביים. אנא אפשר הבדלי גודל בערך 0-2 ס"מ. נושא חג המולד : כל כף מגיעה עם קישוטים בנושא חג המולד, העיצובים כוללים סנטה קלאוס, עץ חג המולד, פעמון וגרביים. באמת מבטא את נושא חג המולד שאתה הולך אליו. תיהנו ממסיבת חג המולד החלומית שלכם!. אנא אפשר שגיאת 0-2 ס"מ עקב מדידה ידנית. טופרים צבעוניים מהווים תוספת מושכת עין לראש כל עוגת יום הולדת או קינוח אחר.com עם קופסת מתנה יפהפייה, מאוד פרקטי ועדין. זה קל משקל ועמיד עם עבודות טובות. אוכל חג המולד טעים יותר גם עם הכפות המקסימות האלה. הפתיע את חבריך והגדיל את האווירה המסתורית בחג המולד שלך!. מתנות טובות לחברים ובני משפחה, המתאימים במיוחד לחובבי בישול. הפוך את חג המולד למרגש יותר : חג חג המולד מתקרב. ניתן להשתמש שוב ושוב על חומר בדרגת מזון : כפות אלה עשויות מפלדת אל חלד מובחרים, קצוות חלקים, שלא קלים לדיעוי, ניתן להשתמש בהם שוב ושוב.