כפפות אופנוע של היקמן כפפות מסך מגע - כפפות אצבע מלאות של אצבע חצי אצבע הגנה על אופנוע אופנוע רכיבה

【הגנה על מפרק】 הכפפות שלנו מיועדות להגנה על מפרקי היד והאצבעות במצב מורכב, כמו רכיבה על טיפוס על אופנוע, מפרק גומי פלסטיק תרמי והספוג בפנים עובד נהדר לריפוד או לספיגת זעזועים; 【ידיים נושמות】 עם חומר רשת פוליאסטר על האצבעות ומפרק כף היד לאחור, מאפשרות זרימת אוויר, לעזור לשמור על ידיים קרירות ונוחות אפילו לעבוד במזג אוויר חם; 【אנטי-החלקה】 שכבת העור הסינתטית התפרת הכפולה הנוספת בכף היד של כפפות אלה, עוזרת לחזק את אחיזות הדקל ואנטי-החלקה; 【פרט】 רצועת קסם מאחור עוזרת להתאים את גודל שורש כף היד של הכפפות, נוחות להנחה ולהמריא, ולולאה תלויה מספקת אחסון קל ונשיאה קלה; 【רב-תכליתיות】 כפפות מיקרופייבר זה עובדות היטב לגברים ונשים, יש צבעים שחורים, ירוקים ושזופים 3 עבור CHOCE, עם הביצוע והעיצוב יפה, גם שימוש נהדר ככפפות טיולים, כפפות אימון, כפפות אופניים וכן הלאה. 【הגנה על מפרק】 הכפפות שלנו מיועדות להגנה על מפרקי היד והאצבעות במצב מורכב, כמו רכיבה על טיפוס על אופנוע, מפרק גומי פלסטיק תרמי והספוג בפנים עובד נהדר לריפוד או לספיגת זעזועים; 【ידיים נושמות】 עם חומר רשת פוליאסטר על האצבעות ומפרק כף היד לאחור, מאפשרות זרימת אוויר, לעזור לשמור על ידיים קרירות ונוחות אפילו לעבוד במזג אוויר חם; 【אנטי-החלקה】 שכבת העור הסינתטית התפרת הכפולה הנוספת בכף היד של כפפות אלה, עוזרת לחזק את אחיזות הדקל ואנטי-החלקה; 【פרט】 רצועת קסם מאחור עוזרת להתאים את גודל שורש כף היד של הכפפות, נוחות להנחה ולהמריא, ולולאה תלויה מספקת אחסון קל ונשיאה קלה; 【רב-תכליתיות】 כפפות מיקרופייבר זה עובדות היטב לגברים ונשים, יש צבעים שחורים, ירוקים ושזופים 3 עבור CHOCE, עם הביצוע והעיצוב יפה, גם שימוש נהדר ככפפות טיולים, כפפות אימון, כפפות אופניים וכן הלאה.