ציפורניים פרל נשים של חתונה כפפות לבן תחרה כפפות קצר סאטן כלה כפפות פרחוני תה מסיבת אופרה כפפות עבור

ספנדקס + פוליאסטר. מיובא. משוך בסגירה. יד לשטוף בלבד. הכלה כפפות עשויים פרימיום נוח וגמיש כתם חומר,סופר רך,משיי וחלק,קל לשים על ולהמריא,לא מגרד בכלל, ידידותי לעור העדין שלך.שחור כפפות הוא קל משקל לנשימה, קל לנשיאה ולא מחניק. לבן כפפות זמינים ב 5 סגנונות , חתונה כפפות הם כ 9.3 סנטימטרים (23.5 סנטימטר), יכול להגיע את יד, להתאים ביותר נשים, וגם להתאים ארוך אצבעות, אתה יכול לבחור סגנונות שונים על פי הצרכים שלך. נמתח קלאסי כפפות הוא עמיד,לא קל סדק,מעוטר עם דפוס פרחוני ועדין פנינים,נראה מדהים וחמוד, אתה יהיה יותר אלגנטי ומקסים כאשר לובש תה מסיבת כפפות. תחרה כפפות לנשים הוא נפלא אביזרי עבור יום הולדת,קוספליי,ליל כל הקדושים,תמונה לירות,כנסייה,אופרה,קונצרטים,נשפים,תחרות,אירוסין,חתונה,גטסבי הגדול מסיבת נושאים,סנפיר תלבושות מפלגה,נשף,ריקוד,כדור,ערב מפלגה,קונצרטים,פסחא,טבילה,מסיבת תה,גם מתנה אידיאלית עבור אשתך,אחות,אמא,נכדה,סבתא,חברים, חברה. למבוגרים גודל כפפות עם קל אלסטי, לא קל להחליק למטה שלך זרוע . אם יש לך שאלות על קריסטל בציר כפפות לנשים,אנא פנה אלינו בדואר, אנחנו נשיב בהקדם האפשרי. אודות כפפות ציפורניים מקדישות לעיצוב כפפות חתונה,כפפות לבנות,כפפות תחרה לנשים, כפפות קצרות, כפפות סאטן ,כפפות שחורות, כפפות נשים,כפפות קוספליי,כפפות תלבושות,כפפות חתונה לכלה, כפפות וינטג'. כפפות חתונה לבד כלה הן תערובת של פוליאסטר + ספנדקס עם תפרים עדינים. גם עם שמש הגנת אפקט, מבטיח אתה יותר מדהים תוך הגנה על העור שלך ברגע של החתונה שלך או כל אירוע רשמי. סגנון פרטים #1 לבן : 9.3*3.5 סנטימטרים (23.5*9 סנטימטר), מתיחה קלה, פנינה אחת קישוט #2 שחור : 9.3*3.5 סנטימטרים (23.5*9 סנטימטר), מתיחה קלה, פנינה אחת קישוט #3 לבן תחרה : 9.3*3.5 סנטימטרים (23.5*9 סנטימטר), גמישות גבוהה, אבני חן קשט עם תחרה #4 לבן : 8.9*3.3 סנטימטרים (22.5*8.5 סנטימטר), גמישות גבוהה, פנינים סביב יד #5 לבן : 9.4*3.5 סנטימטרים (24*9 סנטימטר), גבוהה למתוח, פנינה אחת קשט טול קצה שים לב לבן קצר כפפות יכול להיות יד שטף או לשים במכונת הכביסה רשת תיק אם את פניני פתוח תיק או את אבני חן הם ירד בשל תחבורה אחרים מוצר בעיות, אתה יכול לפנות אלינו להחלפה חינם. התמונה עשויה יש צבע הבדל בגלל סצנה שונה, תודה לך על ההבנה. נא לא למשוך את כפפות מדי קשה כדי למנוע את תחרה או טול מלהיות קרוע. שביעות רצון הלקוחות היא העדיפות הראשונה שלנו.אם אתה לא מרוצה עם הרכישה שלך או הוא משהו שבור,נא לא היסס לפנות אלינו בדואר, כדי שנוכל לספק לך עם החלפה או החזר כספי.