M Meterxity ניקוי כפית - כפפות אבק עגולות אוניברסאליות לשטוף/להסיר מלוכלך, אבק, שומן, החל על משק הבית

משוך את הסגירה. מגוון היישומים : כפפות האבק מיושמות באופן נרחב על בתים, משרדים, מקומות מסחריים, מטבחים וחדרי אמבטיה. אתה יכול להשתמש במיט הניקוי כדי לנקות ריהוט, זכוכית, מסכים, תריסים, כלים, בגדים, מאווררים, מזגנים ועוד. עיצוב עמיד : עשוי מחומר מיקרופייבר, רך, מעשי ונוח ללבוש. העיצוב של שרוול החוף מתאים לידי רוב האנשים. ניתן להשתמש גם ב- Duster Microfiber WEST עם מים או יבש לניקוי כל משטח. אין שריטות, עם יכולת ספיגה טובה, קטיפה ועדינה, ויכולים ליצור קצף סבון עבה. ניתן לשטוף אביזרי ניקוי הן ביד והן על ידי מכונה. כלים פונקציונליים : כפית שטיפה זו מועילה לספוג לכלוך, אבק, שמן ופסולת. זה יכול לשמש לשטיפה, ניגוב, פירוט, אבק, ייבוש וכו '. חבילה כוללת : 1 יחידות ניקוי כפית, הגודל הוא 250 מ"מ x 190 מ"מ / 7.5 * 5.7 אינץ' (L * W), רוחב השרוול הוא 90 מ"מ / 2.7 אינץ '. זקוק לתשומת לב : לנקות ולייבש את הכוס הניקוי לאחר השימוש כדי להימנע מאי הנוחות הבאה לשימוש. טווח יישומים : כפית שטיפה זו מועילה לקלוט לכלוך, אבק, שמן ופסולת. זה יכול לשמש לשטיפה, ניגוב, פירוט, אבק, ייבוש וכו '. כפפות האבק מיושמות באופן נרחב על בתים, משרדים, מקומות מסחריים, מטבחים וחדרי אמבטיה. אתה יכול להשתמש במיט הניקוי כדי לנקות ריהוט, זכוכית, מסכים, תריסים, כלים, בגדים, מאווררים, מזגנים ועיצוב יותר. עיצוב ניתן לעלות : עשוי מחומר מיקרופייבר, רך, מעשי ונוח ללבוש. העיצוב של שרוול החוף מתאים לידי רוב האנשים. ניתן להשתמש גם ב- Duster Microfiber WEST עם מים או יבש לניקוי כל משטח. אין שריטות, עם יכולת ספיגה טובה, קטיפה ועדינה, ויכולים ליצור קצף סבון עבה. ניתן לשטוף אביזרי ניקוי הן ביד והן על ידי מכונה. תשומת לב צורך : נקה וייבש את הכוס הניקוי לאחר השימוש כדי למנוע את אי הנוחות הבאה.