קנגורו טנסלטם מודאלי רשת גוף כרית / אנטי רול כרית עבור תינוק, לנשימה 3 ד אוויר רשת, קירור גוף כרית לילדים

?החומרים הטבעיים הטובים ביותר ותהליך הייצור הידידותי לעור מייצרים סיבים בהרמוניה מושלמת, טנסלטם מודאלי. גבוהה-איכות חומר עם רך ומרענן מרגיש, נוח ורך, עם חדירות אוויר טובות, כדי לספק שלך תינוק עם רך ויבש שינה כמו עננים. ?גודל מושלם לתינוקות לחבק. כרית הגוף של קנגורו מאמצת צורה עגולה, שנועדה לטפל בשינה של התינוק, מתאימה לתמיכה בגוף של שינה על הגב והצד, התינוק יישאר בצד וישן נהדר. ?לא קשה קטן אבזר ולא רוכסן עיצוב ממוזער את פוטנציאל סכנה של סריטות ושיבוש עבור התינוק. ?אפשר לשטוף יחד. אין צורך להפריד את הכיסוי, לשטוף לגמרי. עמידות רבה מאפשרת להחזיק צורה לאחר מכבסות רבות. ?אוקו-טקס כיתה 1 מוסמך. אוקו-טקס היא תווית המוכרת ברחבי העולם עם סטנדרטים קפדניים. לקנגורו יש את הדרגה הגבוהה ביותר, כיתה א'. גריי. ורוד. מנטה. לכרית גוף תינוק רשת מודאלית של קנגורו טנסל אין רוכסנים כך שעור התינוק יהיה בטוח מפני שריטות.