ג'ארל בית שחור בחוץ מוטות וילון לסלון ערבה מדפיס פוליאסטר ילדים חדר וילונות מחשיכים לחדר שינה בלון צלף

*מוכן : וילונות חלון צלף מודפסים במכונית. החבילה כוללת גוון בלון 1 של פאנל. וילונות חלון עיצוב עליונים בכיס מוט. *הגישו היטב : קשרו את הגוונים כדי להכניס אור טבעי יותר ולשפר את מראה החלונות או התירוק שלכם, לכיסוי רב יותר ופרטיות. עורכי דין מכוונים 70% -90% אור וקרן UV. *כוונון קל : ניתן לקשור צל לקשורה עד כדי התפר המחבר, וניתן להתאים אותו לגובה שאתה רוצה. *קישוט ביתי : העיצובים המתוחכמים מאפשרים לך לקשט את החלונות שלך בסגנונות נהדרים, מושלמים לחלון הקטן במטבח, חדר אמבטיה, סלון וחדר שינה. *קל לתחזוקה : וילונות ההאפלה של ג'ארל ביתי מיועדים להימשך. רחיץ במכונה במים קרים, יבש. גיהוץ מהיר או נקי אדים בעת הצורך. *מוכן : וילונות חלון צלף מודפסים במכונית. החבילה כוללת גוון בלון 1 של פאנל. וילונות חלון עיצוב עליונים בכיס מוט. *הגישו היטב : קשרו את הגוונים כדי להכניס אור טבעי יותר ולשפר את מראה החלונות או התירוק שלכם, לכיסוי רב יותר ופרטיות. עורכי דין מכוונים 70% -90% אור וקרן UV. *כוונון קל : ניתן לקשור צל לקשורה עד כדי התפר המחבר, וניתן להתאים אותו לגובה שאתה רוצה. *קישוט ביתי : העיצובים המתוחכמים מאפשרים לך לקשט את החלונות שלך בסגנונות נהדרים, מושלמים לחלון הקטן במטבח, חדר אמבטיה, סלון וחדר שינה. *קל לתחזוקה : וילונות ההאפלה של ג'ארל ביתי מיועדים להימשך. רחיץ במכונה במים קרים, יבש. גיהוץ מהיר או נקי אדים בעת הצורך. החבילה כללה : 1 חתיכה לקשר וילון רומאי. חומר : פוליאסטר. וילון חלון וילון רומאי לקשר עיצוב שיק יופי ביתי. בד נוח ורך, שאינו שופך, אוורור טוב, קל לנקות ולהתקין. קשרים סרט, אתה יכול להתאים את הגובה בשני הצדדים כדי לראות עוד נוף. עם כיס מוט על וילונות למעלה, מה שמקל עליהם מאוד לתלייה באמצעות מוט רגיל או בהתאמה אישית. הווילון הולך עם הרוח, שיק אלגנטי. השתמש בו בבית קפה, מרפסת, סלון, חדר אמבטיה, חדר שינה, מטבח וכו '. כל הפריטים מיועדים לירי אמיתי. עם זאת, צגים שונים עלולים לגרום לצבעים להשתנות מעט.