כף יד מאוורר כף יד מאוורר 3 יחידות כף יד נייד מאוורר ידני קירור מאוורר קטן אישי מאוורר מיני מאוורר קירור

מאוד קומפקטי וקל, קל לנשיאה בתוך התיק שלך שיכול להשתמש בו בכל פעם שאתה צריך. חובה מאוורר לילדים בקיץ, קל לשמור על הילדים שלך מגניב כל הזמן. קטן כף יד מאוורר צעצוע עם ידני עיתונות פעולה עיצוב, בחירה מושלמת עבור רוב הילדים. מקסים במראה, פשוט בעיצוב ומעשי בשימוש, לתת לך נעים באמצעות ניסיון. קריקטורה חד קרן צורת עיצוב, נראה כל כך יפה ומקסים, אף אחד לא יכול לדחות אותו. תיאור האם אתה מחפש מתאים מאוורר לילדים שלך במזג האוויר חם? אם כן, מאוורר כף היד היפה והבטוח שלנו יהיה אחד מבחירת החיה עבורך. עשה פרימיום פלסטיק חומר, ילדים ידידותי, ועמיד, יכול לשרת אותך במשך זמן רב. תכונות-חומר : פלסטיק-צבע : מגוון צבעים - גודל : 17.50 על 10.90 על 3.50 ס מ 6.88 על 4.28 על 1.38 אינץ - צעצוע מאוורר כף יד קטן עם עיצוב פעולת לחיצה ידנית, בחירה מושלמת עבור רוב הילדים.- מקסים במראה, פשוט בעיצוב ומעשי בשימוש, לתת לך נעים באמצעות ניסיון.- מאוד קומפקטי וקל, קל לנשיאה בתוך התיק שלך שיכול להשתמש בו בכל פעם שאתה צריך.- חובה מאוורר לילדים בקיץ, קל לשמור על הילדים שלך מגניב כל הזמן.- קריקטורה חד קרן צורת עיצוב, נראה כל כך יפה ומקסים, אף אחד לא יכול לדחות אותו. חבילה כולל 3 אוהדי איקס.