מאווררי תקרה של מנורת AUNEVN עם מנורת רוח גדולה מאוורר תקרה קטן בבית מאוורר חמש עלים, תאורה מקורה

תכנון וו ידידותי למשתמש, כושר יכולת עומס NG, תהליך ציפוי כרום פני השטח, יעיל למניעת חלודה. האוורור הקירור נועד להאריך את חיי היחידה הראשית, והפתחי האוורור העליונים והתחתונים מספקים פיזור חום יעיל. מיסבי ניילון עמידים לטמפרטורה גבוהה להפעלה חלקה, רטט מופחת והפחתת רעש יעילה. להבי מאוורר רכים, חומר סיליקון הוא קשה, בטוח ואינו פוגע בידיים שלך. אור המאוורר הזה לא יכול רק להאיר אותך, אלא גם שומר על קור רוח, מגיע לך. תכנון וו ידידותי למשתמש, כושר יכולת עומס NG, תהליך ציפוי כרום פני השטח, יעיל למניעת חלודה. האוורור הקירור נועד להאריך את חיי היחידה הראשית, והפתחי האוורור העליונים והתחתונים מספקים פיזור חום יעיל. מיסבי ניילון עמידים לטמפרטורה גבוהה להפעלה חלקה, רטט מופחת והפחתת רעש יעילה. להבי מאוורר רכים, חומר סיליקון הוא קשה, בטוח ואינו פוגע בידיים שלך. אור המאוורר הזה לא יכול רק להאיר אותך, אלא גם שומר על קור רוח, מגיע לך. Welcom לשביעות הרצון שלך הוא עקרון השירות שלנו, ברוך הבא לבקר שוב בחנות שלנו.