מאוורר תקרה של Cutyz עם קליל ומוזיקת ​​מוסיקה מודרנית מנגנים תאורת תקרת LED, נברשת מאווררים של 3 הילוכים,

מצבי תאורה RGB מרובים : מאווררי התקרה עם אורות מספקים לך מספר מצבי תאורה לבחירה, לבן חם, לבן קריר, RGB וצבעים ליצירת אטמוספרות שונות. בעזרת השלט הרחוק של האפליקציה, אתה יכול לשנות בקלות את טמפרטורת הצבע ואת בהירות האור, לכל צבע או מחזור רב-צבעוני אוטומטי, להתאים אישית את מצב הרוח שלך, לחבר את הטאבלט Smartphor שלך דרך, מושלם למפגשים משפחתיים, לילדים או לחברים. פונקציה : ניתן להתאים שלוש מהירויות רוח שונות דרך השלט הרחוק החכם כדי לענות על הצרכים שלך. ניתן לשנות שלוש אפקטים של תאורה. ביניהם, למאוורר התקרה יש פונקציה שלט רחוק, החוסכת באנרגיה, שקטה ובעל חיים ארוכים. השתמש ברוח עדינה במהירות נמוכה כשאתה ישן, או רוח במהירות גבוהה כשאתה צריך להתקרר במהירות. אתה יכול גם להפעיל את המאוורר כדי לעזור לך להפיץ במהירות את האוויר בתוך הבית כדי לשמור על האוויר רענן. מאוורר התקרה עם האור מצויד ברמקול, תוכלו ליהנות ממוזיקה נהדרת ורוח קרירה מתחת לאורות בלילה. כל הצרכים של כל יום שונים. המלמפה עשויה אקרילית, שהיא עמידה בפני טמפרטורה קשה ועמידה בטמפרטורה גבוהה, והאור רך ואחיד. ניתן לשלוט על המאווררים והאורות באופן אינדיבידואלי לנוחיותכם. חלים על מגוון מקומות, כמו לופטים, וילות, מסעדות, חדרי אוכל, מועדונים, חדרי שינה, חדרי מגורים, מטבחים, בתי קפה, חנויות, ברים, משרדים, טרקלינים, ספריות, מועדונים, מלונות וכו '. מצבי תאורה מרובים של RGB : מאווררי תקרה אלה עם אורות מספקים מצבי תאורה מרובים לבחירה, לבן חם, לבן קריר, RGB וצבעים ליצירת אטמוספרות שונות. בעזרת השלט הרחוק של האפליקציה, אתה יכול לשנות בקלות את טמפרטורת הצבע ואת בהירות האור, לכל צבע או מחזור רב-צבעוני אוטומטי, להתאים אישית את מצב הרוח שלך, לחבר את הטאבלט Smartphor שלך דרך, מושלם למפגשים משפחתיים, לילדים או לחברים. פונקציה : ניתן להתאים שלוש מהירויות רוח שונות דרך השלט הרחוק החכם כדי לענות על הצרכים שלך. ניתן לשנות שלוש אפקטים של תאורה. ביניהם, למאוורר התקרה יש פונקציה שלט רחוק, החוסכת באנרגיה, שקטה ובעל חיים ארוכים. השתמש ברוח עדינה במהירות נמוכה כשאתה ישן, או רוח במהירות גבוהה כשאתה צריך להתקרר במהירות. אתה יכול גם להפעיל את המאוורר כדי לעזור לך להפיץ במהירות את האוויר בתוך הבית כדי לשמור על האוויר רענן. מאוורר התקרה עם האור מצויד ברמקול, תוכלו ליהנות ממוזיקה נהדרת ורוח קרירה מתחת לאורות בלילה. כל הצרכים של כל יום שונים. המלמפה עשויה אקרילית, שהיא עמידה בפני טמפרטורה קשה ועמידה בטמפרטורה גבוהה, והאור רך ואחיד. ניתן לשלוט על המאווררים והאורות באופן אינדיבידואלי לנוחיותכם. החלים על מגוון מקומות, כמו לופטים, וילות, מסעדות, חדרי אוכל, מועדונים, חדרי שינה, חדרי מגורים, מטבחים, בתי קפה, חנויות, ברים, משרדים, טרקלינים, ספריות, מועדונים, מלונות וכו '. שביעות הרצון שלכם היא הגדולה ביותר שלנו מִרדָף. אם יש לך שאלות, אנא אל תהסס לפנות אלינו, אנו נשיב לך תוך 24 שעות.