מאוורר תקרה של היגה עם אורות, מאוורר תקרה מודרני בגודל 42 אינץ 'שלט רחוק להבים נשלפים למסעדת חדר שינה

אילוף אקרילי, העברת האור אחידה וטבעית, קו הפליטה רך יותר ובהיר יותר, חם ונוח. מנוע אילם נחושת טהור : מנוע שקט מביא שינה נוחה, בטוחה ויציבה, חיי עבודה ארוכים, אספקת חשמל עקבית, עיצוב סגור לחלוטין. אור מעריצים בלתי נראה : השילוב של טכנולוגיה קלאסית וחדשנית, מקור האור LED החדש, תוחלת חיים של עד 60,000 שעות. זרימת אוויר חסכונית באנרגיה, תנועת אוויר עוצמתית וביצועים שקטים. כאשר משתמשים במאווררי תקרה ומיזוג אוויר בו זמנית, זרימת האוויר המקורה הופכת את האנשים לנוחים יותר. אילוף אקרילי, העברת האור אחידה וטבעית, קו הפליטה רך יותר ובהיר יותר, חם ונוח. מנוע אילם נחושת טהור : מנוע שקט מביא שינה נוחה, בטוחה ויציבה, חיי עבודה ארוכים, אספקת חשמל עקבית, עיצוב סגור לחלוטין. אור מעריצים בלתי נראה : השילוב של טכנולוגיה קלאסית וחדשנית, מקור האור LED החדש, תוחלת חיים של עד 60,000 שעות. זרימת אוויר חסכונית באנרגיה, תנועת אוויר עוצמתית וביצועים שקטים. כאשר משתמשים במאווררי תקרה ומיזוג אוויר בו זמנית, זרימת האוויר המקורה הופכת את האנשים לנוחים יותר. שביעות הרצון שלך היא המרדף הגדול ביותר שלנו. אם יש לך שאלות, אנא אל תהסס לפנות אלינו, אנו נשיב לך תוך 24 שעות. שם מוצר : מאוורר תקרה תאורה/מאוורר תקרה/מאוורר תאורה/מאוורר תקרת תקרת תקרה למפני חומרים : PC+Acrylic+Artvoltage : 110 V : 110 V ~ אזור 220 שטח : 10-25 מ"ר מתאים להתקנה בסלון שלך, חדר שינה, חצר וילה, משרד, בתי קפה רטרו, מסעדות, ברים, חנויות וכו '. סגנון קישוט : אירופאי.