זיקי 30 יום הגלולה ארגונית חודשי, נייד חודש אחד גלולת תיבת מקרי עם 32 פעמיים ביום בבוקר תאים עבור ויטמינים,

אחסן את הגלולות החודשיות שלך : עדיין ממיין את הגלולות שלך מדי יום או שבועי? מדוע אינך בוחר במארגן הגלולה החודשי הזה בבוקר / בערב? זה הגלולה ארגונית יש 32 תאים בודדים, אתה יכול למיין ולמלא גלולות שלך במשך חודש בבת אחת!! אם אתה לקחת גלולות שלך על ידי יום או על ידי שבוע, זה גלולת מתקן יכול לענות על כל הצרכים שלך כמו שאתה יכול לקבל 2 סוגים של מדבקות, אתה יכול מספר קופסות שלך כמו שאתה אוהב!. חלל גדול : אם אתה צריך לקחת גלולות רבות כל יום, במקרים הגלולה שלנו(1.22*0.98*0.94) יהיה הבחירה הטובה ביותר שלך עבור שלנו הם גדול יותר מאשר ברוב המקרים, זה יכול לספק שלך מרבי יומי מינון!. יום אחד, תיבה אחת : את 1 חודש גלולת תיבת הוא קומפקטי ונועד עם הצמד מכסה, פשוט זרוק אותו בכיסים שלך או שקיות לשימוש בדרכים, לא לדאוג את מזבלה של גלולות! למרות שהמכסים נשארים סגורים היטב לאבטחת כדורים, עדיין די קל לפתוח אותם מכיוון שהקופסאות בגודל סביר!. עשוי באיכות גבוהה באיכות מזון חומרים ונועד עם פרימיום משי-הדפסה, לא צריך לדאוג את סמלי יהיה להתפוגג, 7000 פעמים של שימוש הוכיח! המכסה השקוף מקל על בדיקת התרופות שלך והקופסאות הצבעוניות יזכירו לך את הכדורים שלך!!. מה שאתה מקבל : 1 איקס זיקי 31 יום קופסת גלולות חודשית, 1 איקס כרטיס שמח, 2 איקס מדבקות, האחריות שלנו ל -12 חודשים, אחריות להחזר כספי של 30 יום.