קבילוק 2 יחידות 24 רשת גרבי תיבת אחסון מגירות בגדי אחסון מגירות בגדי אחסון ארגונית חזיית מגירת קופסות

בד לא ארוג. מיכלי אחסון בארון : מיוצרים בקרטון, שיכולים לשמור על צורתו, לא יקרסו או יישברו. חזיית מגירה ארגונית : לשתף עם החברים ובני משפחה כמו אלה חזיית מארגני הם נפלא חנוכת בית מתנה. תחתוני מגירת חוצצים : אתה תקבל 24 - תא תחתונים ארגונית מגירת מחיצת בסך הכל, מה שהופך את תחתוני ממוקם בנפרד. תחתוני מגירת ארגונית : עם תאים בודדים, שלנו מתקפל אחסון קופסות הם נוח לאחסון תחתונים, תחתונים, חזיות, גרביים, עניבות, צעיפים,. אחסון מיכל : לעזור לשמור כל יום יסודות תחת שליטה בצורה מסודרת מחולק. טוב לארגון שלך עניבות, גרביים, תחתונים, חזיות. רשימת אריזה 2 איקס תחתונים מכולות תכונות-גודל : כ 32.00 איקס 32.00 איקס 10.00 ס מ/ 12.58 איקס 12.58 איקס 3.93 במגירות אחסון. - חומר : לא ארוג בד, קרטון, חיובי חזיית ארון ארגונית. - צבע : שחור תחתונים ארגונית. -עשוי עמיד בד ועדין תפרים, את אחסון מארגני מתנגד כדי אבק, לחות ודמעה מ שאינו ארוג בד בד אחסון מיכל. - את מתקפל שידת מגירת מארגני הם קל משקל, ואתה יכול לקפל או להתפתח אותם במהירות תחתוני ארון ארגונית. - שמציעה עם 24 חריצים בכל, מגירת מארגני הם מושלם בשבילך כדי לארגן גרב, עניבות, חגורות, תחתונים, הלבשה תחתונה וכו ' מגירת סוג חזייה ארגונית. - אלה ארגונית קופסות יכול להיות עבור ארון, חדר שינה, מדף, אמבטיה, ארון בגדים, שידת מגירות, שולחן, מדף ספרים, משתלה, משרד מגירת בגדים. - כל של אותם יכול להיות לשים במגירה או להשתמש ישירות, ויביא נוחות רבה שלך יומי אחסון מגירת חוצצים עבור בגדים.מוצרי מידעתחתונים ארגונית סט לחסוך מקום.סל אחסון משתלה המיוצר בקרטון, שיכול לשמור על צורתו, לא יקרוס או יישבר.תחתוני ארון ארגונית מגירה ארגונית יכול להיות במספר חריצים כדי לשמור על המלתחה שלך ומגירות מסודר ומאורגן.