מברשות לחיות מחמד של קיאדין בצורת לשון חתול

לשון חתול מדומה-חתולים אוהבים להשתמש בלשונם ללקק פרוות. המברשת מושלמת שנועדה להיות רחבה בצד אחד, צרה בצד אחר. הצר טוב לסנטר, צוואר; צד הלוח מושלם לגב, בטן תחתונה וצלעות. עם מברשת זו, אתה יכול לאבד את הסבכים שלו, קשקשים ולהסיר את הלכלוך. עבור חתולים, ליקוק הוא סימן לחיבה. להראות כמה אתה אוהב את החתול שלך!. עשוי מפלסטיק עמיד וחזק. שריטה עמיד ומחזור. אנא הערה - אנו עושים מאמצים כדי לספק מוצרים באיכות גבוהה ושירותים טובים, אם יש לך יותר בעיה, אנא פנה אלינו באופן חופשי. למה החתול שלי מלקק אותי? זהו סימן אמיתי לחיבה והם מנסים ללמד אותך כיצד לטפח את עצמך על ידי ליקוק אותך. מכיוון שאמא החתולה תלקק לעתים קרובות את הגורים שלה כדי לנקות אותם וגם להרגיע אותם, החתול שלך גם מנסה להרגיע את החרדה שלך כשאתה לחוץ או חולה, מלבד לנסות לשמור על ניקיון! אבל כולנו יודעים שאנחנו לא יכולים ללקק את החתול שלנו בחזרה. ומברשת חתולים רגילה לא תהיה זהה. לכן המברשת הזו כל כך ייחודית וחדשנית. עם מרקם המחקה את לשונו של החתול האמיתי, הוא יחתן את החתול שלך, יגרום לחתול שלך להרגיש רגוע ויראה כמה אתה אוהב את החתול שלך!.