3 - מארז מזג זכוכית מסך מגן תואם לאייפון 8 פלוס, אייפון 7 פלוס, מקרה ידידותי זכוכית סרט עם התקנה קלה

[מיועד רק לאייפון 8 פלוס / 7 פלוס / 6 פלוס / 6 פלוס פלוס] מגן באופן מלא על מסך האייפון הדינמי בגודל 5.5 אינץ ' עבור דגמים שונים. הבחירה המהותית של מגן מסך אשר מפריש איכות וסגנון. שקיפות טהורה-שקיפות ובהירות טהורה ללא תחרות תוך שימוש בציפוי מיוחד אולאופובי והידרופובי כדי לסייע ביעילות בהעלמת טביעות אצבעות, שאריות שמן וזיעה, נוזלים ועוד שמירה על המסך בתולי. 3ד מגע תאימות-תומך באופן מלא 3ד מגע תאימות מבוסס על כל אפל תוכנה ועיצוב הנחיות לתמיכה מגע-מסך, תוכנה, יישומים, כפתורים, וכל כך הרבה יותר. מעבר חלק בין יישומים שונים עם מסך מלוטש ותואם. מצא את ההתאמה המושלמת-ההתקנה אורכת מספר דקות בלבד כדי למצוא את ההתאמה והתחושה המושלמת של מגן המסך. מגיע כלול עם יישור מסגרת ובסיסי התקנה ערכת להתקנה מהיר, כיף, ובקלות. להיות מוגן מהר!. דק במיוחד עיצוב-דק במיוחד, סופר-לחפש, ומסוגנן עיצוב כאילו זה אפילו לא שם. באופן מלא תומך ברוב המקרים עבור מלא מקרה-תאימות כדי לתת תמיכה נוספת והגנה במהלך יישום יומי.