מחזיק הרכבה על קיר קיר לדייסון עטוף אוויר סטיילר שיער מסתלסל חביות ברזל ומברשות, מתלה לאחסון מארגני

הצבת דייסון ואביזריו בצורה מסודרת במקום אחד תגרום לאנשים להיות נוחים יותר. אשתו של ויקטור לואי היא אוהדת של מוצרי דייסון ורכשה את מגוון מוצרי דייסון המלאים. 【חומרים באיכות גבוהה】 : עיצוב אלומיניום חלל איכותי עם עמידות מצוינת. צור איתנו קשר אם יש לך שאלות, אנו נשיב לך בהקדם האפשרי תוך 24 שעות. 【בחירה חופשית של שילוב ואחרי מכירות】 : אתה יכול לקנות אחסון עצמאי לבד או לשלב בחופשיות קבוצה של רכישות, עם מגוון שילובים ואפשרויות מרובות, ותוכל לבחור בחופשיות את השילוב לקנות בהתאם לצרכים של אביזרי ברזל מתכרבלים בהם אתה משתמש. 【חומרים באיכות גבוהה】 : עיצוב אלומיניום חלל איכותי עם עמידות מצוינת. צור איתנו קשר אם יש לך שאלות, אנו נשיב לך בהקדם האפשרי תוך 24 שעות. פשוט השתמש בשני ברגים כדי לתקן את הסוגר לקיר. פשט את חייך ושמור את זמנך, הפוך את החדר שלך מעומס למסודר, זו הבחירה הטובה ביותר עבור משפחות, מספרה ומספרות. צבע : כפי שמוצג בתמונה. זה מיועד במיוחד למייבשי שיער של דייסון כדי למנוע אובדן ונזק באביזרים שלך. מצב : 100% חדש לגמרי. עיצוב האחסון המודרני והמינימליסטי הופך לשגרת היומיום שלך. עיצוב רכוב על קיר, קל מאוד להתקין את הסוגר ולקבל את הסטיילר של עטוף האוויר ואת אביזריו. 【קל להתקנה】 : עיצוב רכוב על קיר, קל מאוד להתקין את הסוגר ולקבל את הסטיילר-עטוף האוויר ואת האביזרים שלו.המותג Luvatory נולד מתוך אהבה. 【חיסכון בחלל】 : נוח לארגן את מייבש השיער של דייסון במקום אחד בו זמנית, שהוא יציב ומסודר. מייבש שיער וכל האביזרים אינם כלולים. חומר זה לא יעוות אפילו בלחץ כבד, הוא עמיד ונראה אצילי ואלגנטי. אז ויקטור פיתח מגוון מוצרים שיוכלו להתאים לאביזרי דייסון. 【סוגר ייחודי】 : זה מכיל רק 1 מחזיק אביזרים 1. הגודל מותאם באופן מושלם, ועיצוב מיקום הכרטיס הכפול הייחודי מהדק היטב כל אביזר דוגמנות ומודלים ומודלים לא קל ליפול, כך שאפשר לתלות את האביזר בחוזקה על המדף. זה מיועד במיוחד למייבשי שיער של דייסון כדי למנוע אובדן ונזק באביזרים שלך. חומר זה לא יעוות אפילו בלחץ כבד, הוא עמיד ונראה אצילי ואלגנטי. סוג פריט : מחזיק לדייסון מסתלסל מגהצים ואביזרים. מיועד במיוחד לאביזרי סטיילר עטוף אוויר. פשט את חייך ושמור את זמנך, הפוך את החדר שלך מעומס למסודר, זו הבחירה הטובה ביותר עבור משפחות, מספרה ומספרות. הצבת דייסון ואביזריו בצורה מסודרת במקום אחד תגרום לאנשים להיות נוחים יותר.