Bluedot Trading Sports Sports Sport

רשת קלה מאוד. בד עמיד שאינו קורע. קל לשים ולהמריא. בולט אפוד צבעים. גדלים רבים זמינים. 100% פוליאסטר. מְיוֹבָּא. בלאי קל : חומר רשת נמתח שקל מאוד להניח אותו ולהמריא בקלות מתאים מעל בגדים ללבוש נוח במהלך פעילויות אימונים שנועדו להציע התאמה רופפת כדי לאפשר תנועה בלתי מוגבלת. קל משקל : אפודים אלה עשויים משקל קל מאוד, חומר רשת. מיוצר מבד רשת פוליאסטר של 100% . גודל : מבוגר ~ בערך 22 X25 אינץ '(נמדד מגב הצוואר לתחתית האפוד). מחפש דרך נוחה להבחין בין שחקנים בזמן שהם על המגרש? אפוד האימונים הבדיקה הזה יעזור!. בד עמיד : עשוי מבד עמיד מאוד שאינו קורע, נהדר לספורט עונתי, והוא רחיץ במכונה. אנו נושאים גם בני נוער וגם מבוגרים באדום, כתום, צהוב, ירוק, כחול, כחול בהיר, אפור, שחור, ורוד וסגול. 100% פוליאסטר. מְיוֹבָּא. בלאי קל : חומר רשת נמתח שקל מאוד להניח אותו ולהמריא בקלות מתאים מעל בגדים ללבוש נוח במהלך פעילויות אימונים שנועדו להציע התאמה רופפת כדי לאפשר תנועה בלתי מוגבלת. קל משקל : אפודים אלה עשויים משקל קל מאוד, חומר רשת. מיוצר מבד רשת פוליאסטר של 100% . גודל : מבוגר ~ בערך 22 X25 אינץ '(נמדד מגב הצוואר לתחתית האפוד). מחפש דרך נוחה להבחין בין שחקנים בזמן שהם על המגרש? אפוד האימונים הבדיקה הזה יעזור!. בד עמיד : עשוי מבד עמיד מאוד שאינו קורע, נהדר לספורט עונתי, והוא רחיץ במכונה. אנו נושאים גם בני נוער וגם מבוגרים באדום, כתום, צהוב, ירוק, כחול, כחול בהיר, אפור, שחור, ורוד וסגול. הזמינו את האפודים הללו ותהיה מוכנים לכל סיטואציה. סיבובי ספורט רשת אלה עשויים מבד עמיד מאוד והם קלים מאוד.