RELOOP CONCORDE VIBE STYLUS, אדום

מומלץ במיוחד לסביבת המועדונים והסטודיו. חרט אליפטי מיוחד; קשר מקסימאלי עם חריץ התקליטים. איכות צליל מעולה עם תגובת תדר שטוחה; תגובת תדר : 20 הרץ - 22 קילו הרץ +/- 1,5 d B. מתח יציאה גבוה מאוד עבור צליל אנרגטי ועוצמתי; מתח יציאה (5 ס"מ/שניות) : 8 m V. התקנת Tonearm Easy באמצעות הרכבה ישירה של SME; נעשה על ידי אורטופון; משקל : .04 פאונד. מומלץ במיוחד לסביבת המועדונים והסטודיו. חרט אליפטי מיוחד; קשר מקסימאלי עם חריץ התקליטים. איכות צליל מעולה עם תגובת תדר שטוחה; תגובת תדר : 20 הרץ - 22 קילו הרץ +/- 1,5 d B. מתח יציאה גבוה מאוד עבור צליל אנרגטי ועוצמתי; מתח יציאה (5 ס"מ/שניות) : 8 m V. התקנת Tonearm Easy באמצעות הרכבה ישירה של SME; נעשה על ידי אורטופון; משקל : .04 פאונד. האווירה של קונקורד מתמקדת אך ורק בהשגת איכות הצליל הגבוהה ביותר האפשרית מהתקליטים שלך. השימוש בסטילוס אליפטי מאפשר קשר מרבי עם חריץ התקליטים, וכתוצאה מכך רביית קול עשיר ומפורט. רמת הפלט הגבוהה ותגובת התדרים השטוחים הופכים את המחסנית הזו לאידיאלית לשימוש במועדונים וסטודיו. בכל מקום שאתה נמצא, שמע את האווירה.